בקשר לריקוטן

בקשר לריקוטן

אני משתמשת בתרופה הזו כבר 3 חודשים אני לא שותה אף פעם.. אך שלשום יצא לי לשתות .. אחותי העירה את צומת ליבי וטענה שאסור לשתות אלכוהול שאני במסגרת התקופה של הטיפול , אבל הרופא לא אמר לי כלום לגבי שתיה.. מישהו יודע משהו לגבי זה ?

אל- כוהול...

אלכוהול פוגע בפעולת האנטיביוטיקה ולכן אין לשלב אותם ביחד, בנוסף, ממליצה מאוד לפנות לנטורופט או תזונאי טבעי לשינוי התזונה ולניקוי הגוף מכל הרעלים ולהפסיק באופן מיידי את התרופה המזעזעת הזו. שינוי תזונתי, במטרה להסיר את המזונות המרעילים והגורמים לעורך להתמלא בפצעים ווהגברת המזון הטבעי הבריא והמזין, יועילו הרבה יותר מכל משחה אנטיביוטית שפוגעת במערכות שונות ועלולה להזיק לכבד. טיפול עמוק ויסודי לניקוי הגוף ואחריו הרכבת מזון בריא, ניתן לשלב גם צמחי מרפא לניקוז הפסולת החוצה בשלב הראשון ושמנים ארומאטיים, שיעזרו לשפר את מרקם העור והחלמתו היעילה. רק בריאות וחג שמח לך, תמי

זאת תרופה פלא.. שעוזרת למלא בני

נוער אשר חייבים טיפול שיטפל בבעיה מהשורש.. אבל אם אני ישתמש באלכוהול פעם בחודש,חודשים יהיה בעיה אתם אומרים? אין סיכוי שמותר פעם בכמה חודשים....

0 אור 0

New member
תרופת הפלא הזאת מסוכנת מאד מאד

כדאי שתקפידי מאד על כל האיסורים ועל כל הבדיקות, כי התרופה הזאת עלולה לגרום לך לנזק בלתי הפיך במערכות שונות של הגוף (למשל הכבד) אחרי שתגמרי אם הרואוקוטן כדאי להתחיל החלמת הגוף וניקויו מהרעל הזה

אבל אם אני עושה בדיקת דם פעם בחודש

וכל התקין? אחרי תקופה מסוימת לאחר סיום הטיפול יכולות להופיע לי בעיות? ואני עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי שימוש פעם בחודשים נגיד באלכוהול במסגרת הטיפול בריקטון לא רק אם לא מומלץ.. אלה אם אסור בתכלית האיסור.?

Fistandantilos

New member
אנחנו לא באים להפחיד אותך

רק לציין(ואני מניסיון) שלתרופה הזאת יש תופעות לוואי גם קשות גם בינטיפוליות וגם לאחר הטיפול. היא ניקתה לי תפרצוף(טיפלה בסימפטום) אך בבעיות האמיתיות לא טיפלה ואף החמירה. בקיצור ייתכן והכל יהיה טוב ואם את מסיימת בקרוב את הטיפול הייתי ממליץ להמשיך עד תומו, אך אם את בתחילת הדרך אנא הפסיקי..

אם היא ניקתה לך את הפנים

זה הבעיה האמיתית לא? אז מה הכוונה "אך בבעיות האמיתיות לא טיפלה ואף החמירה" אם היא מעלימה את הפצעים שזה המטרה מה היא לא עשתה ואף "החמירה" את ה"בעיה"

הסיבה האמיתית

יכולה להיות הצטברות רעלים בגוף, עודף לחות או ליחה או חוסר איזון הורמונלי. זה השורש של הבעיה, הגורם. הסימפטום הוא הופעת הפצעים על העור. התרופה שאת לוקחת אמורה להעלים את הסימפטום, אבל היא לא פותרת את הבעיה מהשורש, כך שהיא יכולה לחזור ואף להחמיר את חוסר האיזון. למשל, אם הבעיה היא עודף רעלים, הרי שזו תרופה רעילה ולכן בטווח הארוך הגוף יסבול יותר, גם אם הסימפטומים לא יהיו קשורים לעור. מאחר וזו תרופה מאוד רעילה, ויש לה התוויות נגד (אזהרות) רבות. אני לא ממליצה לשחק עם זה, מכיוון שגם ככה נעשים נזקים לגוף ולא כדאי להחמיר את הנזק.

הסיבה

לבדיקות הדם פעם בחודש, היא שהתרופה הזאת מזיקה מאוד, ובודקים האם היא השפיעה על הכבד שלך או לא. היא מאוד מכבידה על הכבד, וגם אלכוהול, ככה שבכל מקרה לא מומלץ לקחת אותה, ולא אלכוהול. בטח שלא יחד. בכל מקרה, כדאי לקחת גם פרוביוטיקה, לצמצם קצת את הנזקים האפשריים מנטילת התרופה, שאגב- תזונה נכונה יכולה לעזור אפילו יותר. אני מצטרף להמלצה של לגשת לנטורופת, שיעזור בהתאמת תזונה, וצמצום הנזקים הנגרמים ע"י התרופה. לצערי, אין תרופה שהיא פלא...

זו טעות לחשוב

שהתרופה הזו מטפלת בבעיה מהשורש תזונה נכונה, ניקוי הגוף מהרעלים שגרמו לאקנה מלכתחילה, אורח חיים בריא ונכון- הם הטיפול הנכון לפתור את הבעיה מהשורש. התרופה הזו, כפי שכולם כאן אומרים לך, היא מסוכנת מאוד ויכולה ליצור בעיות בלתי הפיכות. לגבי אלכוהול- רק הרופא שנתן לך את התרופה יוכל לאשר לך לשתות מדי פעם אלכוהול , בטח לא אנחנו שמתנגדים לתרופה הזו ובטח לא אנחנו שלא נתנו לך אותה... חג שמח, תמי

למעלה