בקשר לרוסיה

העורכת

New member
בקשר לרוסיה

אם אתם מעוניינים - יש לי קרובת משפחה שהיא סוכנת נסיעות - ואפשר לארגן את הכל דרכה די בזול... סיון

FalxOri

New member
המערכת עובדת על זה...

בקרוב יהיו עוד פרטים. אבל בגדול: 13-21 באוגוסט ב- Kolomna. עוד פרטים על המקום ב: http://www.aerograd.ru/zenglish.html O

קצת מחירים וטיפים לנסיעה לרוסיה

ויזה עד שבועיים 95 $ או תוספת של 70 $ עד חודש ויזה עיסקית. ביטוח שלא שווה כלום אבל חייבים 1.8 $ ליום + 8 $ הנפקת פוליסה. טיסה 380 $ מיסי נמל 60 $. אני יהיה בקולומנה וסטופינו בין התאריכים 29-6-04 עד 16-7-04 . רק שתדעו לכם שחודש אוגוסט הוא לא חודש הכי טוב לנסוע בגלל הגשמים. התחלת צניחות משעה 08:00 בבוקר ועד 22:00 בלילה. מחיר צניחה כ-9 $ ממסוק MI-8 או MI-6 ואו MI-2 מטפסים לגובה 14000 רגל. אפשר לארגן טיסה ל-16000 רגל בתוספת תשלום של כל החברה ביעף. לגבי שינה עליכם להצטייד באוהלים. ביטוח אישי אני ממליץ לעשות אצל חברת איסתא רק שתדעו שהמטען שלכם מבוטח רק בסכום של כ-1200 $ ואין הגדלה. קיפול מצנח כ-2.5 $. לגבי החזקת כסף אני עדיין מברר איך ניתן להחזיק חבילה די גדולה של כסף ( הרי לא תחזיקו את כל הדולארים בשטרות של 100 $? ). לגבי טיסה תשתדלו לקחת טיסה של אל על ולנחות בנמל תעופה 2 VCS כי אחרת תצטרכו לקחת טיסת פנים שתקח לכם הרבה זמןואני באמת לא מציע לכם להסתובב עם המטען שלכם ברוסיה "ישנם הרבה אנשים ברוסיה שישמחו לסחוב לכם את המטען"...

FalxOri

New member
דרור

תודה על הטיפים. אנחנו ננסה לארגן מקומות במלון בעיר אבל מי כל אחד יישן איפה שהוא רוצה. לגבי הביטוח, תבדוק טוב עם איסתא כי אני חושב שההרחבה לספורט אתגרי לא כוללת צניחה פרטית (רק טנדם). בהצלחה O

gefekl

New member
יולי זה החודש

אני נוסעה בתחילת יולי. הייתי שם כבר פעמיים גם ביולי וגם באוגוסט ויולי הוא בהחלט חודש הרבה יותר נעים ובטוח (הסיכוי לגשם הרבה יותר קטן). בקשר למלוןת הייתי במלום לילה אחד ואני מעדיף אוהל או אנגר בסטופינו. כל מי שרוצה להצתרף או שאול שאלות מוזמן להתקשר רובים 0544907196 שמיים כחולים דרך אגב, לדעתי חובה לבקר בשתי המועדונים, סטופינו וקולומנה.

gefekl

New member
טמפרטורות

סתם לעידכון: שבוע שעבר במוסקבה:25+ ומזג אויר מצוין, אתמול- 9+ וגשמים חזקים.

אנחנו נוסעים...

דרור, דבר איתנו לגבי נסיעה. אני (לימור) ואלי נוסעים כנראה בשבוע האחרון של יולי ושמח להצטרף לתוכניות שלך. לימור 053-515495 שמיים כחולים! טיפטיפ

gefekl

New member
אני חושב..

שדרור כבר לא יהיה ברוסיה בשבוע אחרון של יולי..

למעלה