בקשר לרוחות

shahar1

New member
בקשר לרוחות

אני חושבת שלא כל אחד אמור להפוך לרוח, זאת אומרת, אחרת היו עוד מלא רוחות, אפילו סזאר סלית`רין היה אז רוח, אני חושבת שרק מישהו שיש לו עוד איזשהי משימה לא גמורה על פני האדמה נשאר בתור רוח, כי אם אתם זוכרים, מירטל אמרה בספר השני, שהיא חזרה לפני האדמה (מרצונה החופשי) כי היה לה חשוב לרדוף את אוליב (זאת שצחקה עליה), אז אולי כל אחד יכול להחליט אם להיות רוח או לא???? ויש לי שאלה!!! איך שיקמו את ניק כמעט בלי ראש אחרי שהבסיסליק תקף אותו? הרי היה כתוב שהוא הי חרוך לגמרי, אבל בספר השלישי, היה כתוב שבחג המולד או ליל כל הקדושים (לא זוכרת מה מהם) הוא הליהיב את כולם במופע להטוטי ראש! איך זה ייתכן? ועוד משהו, שמתם לב שבחל מהספרים, המתרגמים התעצלו וכתו רק ניק בלי ראש? אני קראתי לאחרונה את הספר השלישי באנגלית, וזה שונה לאללה, המתרגמים צריכים להתבייש!!! ובקשר לגברת פיג: אני בטוחה שהיא אנימגאית, אבל אתם לא חושבים שזה מוזר, שכשהארי התחיל לקבל את המכתבים (בספר הראשון), היא היתה יכולה לתת לו אותם כל הזמן, למה היא לא עשתה את זה? בכל מקרה, אני חושבת שהיא בכוונה ``שברה`` את הרגל, כדי לתת להארי הזדמנות לצאת ולהוכיח את עצמו, למה קוסמים יכולים בשניה להרפא משבר! ולהרמיוני: קראת את הספר הרביעי???? מצטערת על השאלה המטומטמת, אבל קראת אותו? מצטערת על המכתב הארוך והמשעמם (במיוחד אם כבר דיברתם על הנושאים האלה! באהבה שחר:)

דודאים...

את ניק שיקמו בעזרת אזו שיקוי שהוכן מהדודאים כמו ששיקמו את שאר המתאבנים... ונראה לי שהתאוריה שלך לגבי רוחות מגוחכת לגמרי... את חושבת שהוריו של הארי לא רוצים לחזור לחיים? גם אם בתור רוחות?

Pottergirl

New member
נכון מאד

הוריו של הארי היו רוצים לפגוש את הארי, לא? ואם תסתכלו בספר הראשון (נדמה לי) תראו שכל הפואנטה שלו היא שיש שם אנשים שרוצים להמשיך לחיות בעזרת האבן הזאת (לא כל כך מדויק אבל כבר שחכתי מה בדיוק קרה) אז מה הבעיה אם אפשר להיות רוחות, שזה די נחמד?

shahar1

New member
תגובה לתגובה

לא נראה לי שזו כזו אטרקציה לחזור לחיים בתור רוח, אתה לא יכול לאכול וכאלו, ובעיקרון, גם ככה אפשר לצפות על האחרים (מהשמיים יענו), חוץ מזה, אז איך אתה מסביר את זה שההורים של הארי הם לר רוחות?

Pottergirl

New member
דווקא כן..........

אפשר לעבור דרך קירות וכאלה, דווקא די נחמד.... (למרות, שאם אתה קוסם, אתה יכול לעשות את הדברים האלה גם ככה.........)

שי 2K1

New member
אני לא מסביר...

אני לא יודע את התשובה...רק רולינג יודעת...

Hermione G

New member
תשובות

בקשר ללמה חלק מהמכשפים נעשים רוחות וחלק לא - ג`יי קיי אמרה שנדע יותר בספר 5 ונגלה ממש הכל בספר 7... את ניק כמעט בלי ראש בטח שיקמו גם באיזושהי צורה בעזרת הדודאים והמתרגמת אכן גרועה - לטעות הזו אף פעם לא שמתי לב אבל באופן כללי היא לא יודעת לתרגם... וגברת פיג היא באמת מכשפה - ג`יי קיי אמרה בעצמה בצ`ט של סקולסטיק. אני חושבת שהיא גרה ליד הדורסלים כדי לשמור על הארי מפני כל מי שרוצה להרוג אותו (וולדמורט וחסידיו)ושהיא תהיה המורה להגנה מפני כוחות האופל בספר 5... בקשר לזה שהיא תהיה מורה יש לי מין הרגשה כזו שהיא תהיה... התכוונת אלי בשאלה אם קראתי את ספר 4? בכל מקרה, קראתי אותו, הכי יפה בינתיים לדעתי! קצת מאכזב אותי שספר 5 יהיה פחות ארוך.... :)

Hermione G

New member
ועוד משהו

את המכתב גברת פיג לא יכלה לתת להארי כי אז ידעו שהיא מכשפה! כנראה שהיא לא רצתה שהדרסלים ידעו.. אני גם מבינה למה...

sarah

New member
איכזב בהחלט!

מסכימה איתך ב100 אחוזים עם לא הייתי כבר מעריצה מכורה הייתי עוזבת את סידרת הספקים והולכת לקרוא ההוביט

שי 2K1

New member
מי אמר?

מי אמר שספר 5 יהיה יותר קצר? אני מקווה שלא....הלוואי שהוא היה יותר ארוך!!!

Hermione G

New member
ג`יי קייבכבודה ובעצמה אמרה שככל הנראה ספר 5 יהיה יותר קצר מספר 4

mad eye moddy

New member
מי זאת גבת פיג? ומתי היא שברה את הרגל ואיך?

היכונו למלחמת הקוסמים בספר החמישי!!!

למעלה