בקשר לקניות לבר....

zorik23

New member
בקשר לקניות לבר....

אני רואה שהשאלה הזאת עולה פה הרבה, אז לפי דעתי המקום הכי טוב לקנות בו הוא שירותי ארגל בת"א בקיבוץ גלויות. אני לא עושה פרסומת למקום, הוא אולי לא הכי זול אבל יש בו ה כ ו ל כמעט כל הברים שאני מכיר עובדים איתם, אבל גם לקוחות פרטיים יכולים לקנות שם. אם מישהו רוצה אני יכול למצוא את הכתובת המדויקת של המקום. אגב אני חדש בפורום (סופסוף מצאתי פורום בנושא אלכוהול/ברמנים ) ברמן כבר 3 שנים, מנהל כמה ברים.. אני חושב שקצת צברתי נסיון בתחום
אז אם יש שאלות אלי - תשאלו
שלום לכל חברי הפורום !!

AmiTRoTeM

New member
אני חושב שהמקום הזה יכול לעזור לי

אם אתה יכול הלשיג לי את הכתובת אני ישמח ויש לך מושג אפיה אפשר לארגן שתייה בזול עם אני קונה בכמויות?

lara29

New member
יש שם ציוד בסיסי לברמנים - נחמד

ולא יותר מזה. מחירים יקרים קצת לטעמי - אפשר למצוא יותר זול. ובכל זאת למעונינים הכתובת שרותי ארגל, קיבוץ גלויות 20 תל אביב טל: 6829999- 03

lara29

New member
יש שם ציוד בסיסי לברמנים - נחמד

ולא יותר מזה. מחירים יקרים קצת לטעמי - אפשר למצוא יותר זול. ובכל זאת למעונינים הכתובת שרותי ארגל, קיבוץ גלויות 20 תל אביב טל: 6829999- 03

MEIMIS

New member
יש שמה משקאות???

מה בנוגע לפוררים? שייקרים? כוסות? סטיררים...?

lara29

New member
לא הם מוכרים רק כלים כוסות שייקרים

ציוד בלבד אהה וגם כיסאות בר וכאלו אלכהל הם לא מוכרים

lara29

New member
הנה מצאתי את הקישור לקטלוג הברים

http://www.argal.co.il/carlisle/bar/1.htm ללחוץ למטה NEXT

zorik23

New member
לארה אני לא מסכים איתך...

פעם האחרונה שהייתי שם זה היה לפני שנה (במקום החדש כבר) עשיתי קצת קניות ואני אומר לך יש להם פשוט הכול, אני נהנתי פשוט להסתובב שם אגב מומלץ בחום לכל חובבי ציוד ברמנים

MEIMIS

New member
../images/Emo123.gif רק ציוד או גם משקאות? ../images/Emo123.gif

לעזזל לא עונים לי על השאלה
...............
מעניין צריך לבדוק? שוב שאלה... הציוד זול?

MEIMIS

New member
וזוריק אמר שיש בפעם אחרונה שהוא

ביקר שמה לפני שנה...

MEIMIS

New member
אוקיי ../images/Emo7.gif ../images/Emo163.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo66.gif

zorik23

New member
meimis שכחתי אותך.. ../images/Emo52.gif../images/Emo13.gif

משקאות אין שם, אם תבוא לאשדוד אני אגיד לך איפה החנויות הזולות, באזורים אחרים אין לי מושג...

למעלה