בקשר לקליפ של Make a memory

nogao10

New member
בקשר לקליפ של Make a memory

אוקיי, אני שואלת כאן שאלה ואני רוצה שכל אחד שראה את הקליפ יענה לי, בלי להסתכל על התשובות הקודמות, ורק אחר כך אם הוא רוצה שיראה מה אחרים כתבו! זה חשוב!!!!! כל מי שראה את הקליפ- אפילו פעם אחת, שיספר לי על מה הוא. נגיד אם הייתי צריכה לתאר את הקליפ של Its my life הייתי אומרת שגבר שצריך להגיע להופעה של בון ג'ובי מאחר והוא יוצא מהבית ואז............... אז אותו דבר רק על MAM, בבקשה תענו, ובאמת קודם תענו ורק אחר כך תראו מה אחרים כתבו, אני לא רוצה שמישהו יביע את דעתו וכל אחד יקרא אותה ויאמר- זה יותר טוב ממה שאני חשבתי.......... מקווה לראות תגובות! (תמונה, דורת'י מסתכל, אבל אף פעם לא הצלחתי לחשוב מה בטח עובר לה בראש כשהיא רואה את הגבר מספר 1 מנשק משהי שהייתי נותנת לה 30, אבל זאת בניגוד לדורת'י שהיא בערך 901....)

LIRONSH100

New member
ראשונה...

אז אני שמעתי פעם אחת את ג'ון מסביר את הקליפ ואני לא ממש בטוחה אבל... זו אחת שהיא כל הזמן מדמינת אותו ורוצה שהוא יהיה בזיכרון שלה (אממ מעריצה??) ולכל מקום שהיא הולכת היא חושבת עליו אבל הוא לא באמת שם... ונוגה בקשר לתמונה האחרונה אנחנו צריכות לקבוע יום שיהיה הפינה שלנו... ובאמת השבוע עוד לא עשנו אחת כזו.. ובקשר מה עבר לה בראש (במחשבה כמו בפינה שלנו...) "ג'ון תירגע אני כאן..." ובטח ג'ון כזה "אוף זה לא הוגן ד'וריכסה כאן אמממ... אני מתכוון דורתי'...."

nogao10

New member
מה דעתך על מחר?

אם את יכולה אז נעשה מחר יום פתוח לכל תמונה שרוצים, כלומר כל הלהקה, לבד, וכל מה שיוצא...... תכתבי כאן כמה תמונות את רוצה לעשות ואני אשלים ל10, כדי שתמיד ישאר למישהו טעם של עוד, למרות שאני חושבת שצריך שאת תעשי חמש ואני חמש, אבל לא אכפת לי גם אחרת.......

LIRONSH100

New member
אם יהיה לי זמן יותר מאוחר אז סבבה...

פשוט היום יש לי את המסיבת סיום ... ואני לומדת עד 11... אבל אני ינסה... וסבבה שזה יהיה קבוע יום חמישי...

m o r 1 0 2

New member
שניהה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אמ..וואו ראיתי ת'קליפ אלף פעם
והוא קליפ אחד המדהימים שיש בעולם
אממ אני חושבת שהוא מסופר על חיי האהבה של ג'ון כביכול ..הוא מאוד אאוהב בבחורה אחת והיא לא מיתייחסת אליו...היא תמיד נימצאת עם החברות שלה...היא...איך אני אגיד את זה...אני מבינה ת'קליפ אבל קשה לי להסביר
היא כאילו מתעלמת ממנו נו בקטע שהיא הולכת והוא עובר דרך הגוף שלה...הוא בעצם מסה ליצור זיכרון מהאבה הניכזבת
חח...ניראלי אחלה רעיון
לא היתסכלתי אצל לירון...אבל אחרי שכתבתי את שלי קראתי את של לירון והבנתי שטעיתי...ההסבר של לירון יוצר נכון ...

סמיילי8

New member
ממממ

גם אני ראיתי את הקליפ כמה פעמים, ות'אמת שלא הבנתי אותו כל כך. חשבתי שאולי האישה הזאתי [זו שאמורה להיות חברה של ג'ון או משו כזה???] כל הזמן חושבת על ג'ון, והוא לא יוצא לה מהראש
היא ממש מנסה לשכוח ממנו אבל הוא כל הזמן מופיע לה בזיכרון. אין ממש עלילה נראה לי.

nogao10

New member
לכל מי שענה (ומי שלא) עוד שאלה

נראה לי שיש הסכמה כללית שג'ון הוא משהו כמו רוח בעבר של ה*&^#%&^ שהצליחה לשכנע את ג'ון לגעת בה בנשיונל טלוויזן, אז בקליפ רואים לפחות פעמיים קלוז אפ על היד של ג'ון ורואים שיש לו טבעת נישואין, כלומר רומזים שגם הוא התקדם בחיים, איך זה נכנס לתאוריה שלנו, כי אם הוא רוח אז זה לא מסתדר לי......??

LIRONSH100

New member
יכול להיות שזו מעריצה שרוצה שהוא יהיה שם...

ההרי התרגום של הפיזמון זה "את רוצה לעשות זיכרון איתי" (משהו כזה...) ואם זו מעריצה אז זה מתחבר לא? הרי כל מעריצה (של ג'ון..)רוצה שהוא יהיה בזיכרון שלה ככה לא? בקשר לטבעת של ג'ון הרי הוא לא באמת איתה.. הוא עם דורתי'כסה... והוא רק בדימיון שלה שם... הבנת אותי ?? היא זו שרוצה אותו אבל הוא אפילו לא מודע שהיא קיימת... וככה הוא בדימיון שלה...

למעלה