בקשר לקו"ח....

Snoopyz

New member
בקשר לקו"ח....../images/Emo132.gif

את הסעיף של "יכולת לימוד עצמית גבוהה..בלה בלה בלה" איפה בד"כ אני שם בקורות חיים??? ואם מישהי יכול לעזור לי לנסח את הסעיף הזה,בד"כ מה מחפשים לראות שם??? (אני יודע שהכי טוב שאני יתאים את זה למשרה,אבל בכללי אם מישהו יהיה יכול לכתוב פה איך זה נראה אני יודה לולה מאוד) תודה מראש

duduamar

New member
אתה רושם את זה בסוף

מתחת לכל הסעיפים של העבודות הקודמות שלך והלימודים.

duduamar

New member
מצטער...

לי אין קורות חיים.. למזלי לא הייתי צריך אף פעם. אבל אני בטוח שהמנהלת תדע לתת לך לינק לאתרים שנותנים טיפים לזה. בהצלחה!

motior

Member
דוגמא כללית (על קצה המזלג)

פרטים אישים: שם, טלפון, דוא"ל, עיר (אופציונלי), תאריך לידה (אופציונלי) כללי: מנתח מערכות, בכל נסיון רב (למעלה מ-10 שנים) במערכות בורסאיות השכלה: 2004 - שרברב מדופלם - אוניברסיטת תל-אביב (בהצטיינות) 1995 - מוסמך לצבעי גואש - גן טובה, פתח-תקוה נסיון תעסוקתי: 2003 - 2000 - שמרטף אצל השכנים 2000 - 1998 - מנכ"ל בזק שירות צבאי: 1998- 1995 - מש"ק משמעת בקריה תכונות אישיות: נמרץ, מסור לעבודה, משמעת גבוהה, יכולת לימוד עצמי גבוהה ידע בכלים רלונטיים (תוכנות, חומרה, רשיונות ...): - רשיון משאית מעל 15 טון - ידע רב בתוכנות OFFICE - נסיון בתכנות C המלצות ימסרו ע"פי דרישה ____________________________________________________ אבל, כמו שכתבת - הכי חשוב להתאים למשרה. מה אתה מחפש?

למעלה