בקשר לקושי

geffen5

New member
בקשר לקושי

ויש קושי מתי שבא לי סיגריה ממש אז אני לא מעשן וככה אפשר להיגמל ברגעים הקשיים אז צריך להגיד לעצמך לא. ולמרות כל זה אני עדין מעשן סיגריה שתיים ביום גם את זה אני צריך להפסיק

תשמע, אם תרשה להיות כנה איתך:

אתה סתם מתעלל בעצמך!!! ועוד יותר, מקשה על עצמך להפסיק בעתיד. ניקוטין זו התמכרות נקודה. לכן זה שאתה מעשן "רק" שתי סיגריות ביום גורם לזה ש 1) הניקוטין נשאר בגוף 2) כל סיגריה נהפכת להיות "יקרה" כל כך מה שיקשה עליך "לוותר" עליה אם תרצה. למעשה, כל פעם שאתה מכבה סיגריה אתה מתחיל גמילה. ומפסיק את הגמילה כשאתה מדליק סיגריה נוספת. כך שאתה סובל "מכאבי גמילה" בין הסיגריות וכשאתה מעשן "רק" שתיים ביום אז אתה סובל רוב היום וכאמור כל סיגריה נהפכת להיות יקרה מפז

geffen5

New member
אני מציע לכל מי שמפסיק לקרוא מה שכתב בוב

עזרתה לי לקבל החלטה אמרתי לעצמי שאני לא צריך להקשות על עצמי שאני יכול לעשן סיגריה שתיים ביום ובאמת ראתי שכול יום אני נילחם עם עצמי וזה לא נגמר אני מקווה שאכשו אני לא יתפתה לעשן סיגריה כל מילה אמת יום טוב

Mr RK

New member
מסכים לחלוטין עם הדברים שאומר בוב

כל מילה בסלע. אתה מתעלל בעצמך נפשית ופיסית. נפשית כי כל היום אתה צריך להלחם ברצון לעשן סיגריה (שאני מניח שאתה בכלל לא רוצה -כי אתה מנסה להפסיק) פיסית, כי אתה חווה תהליכי גמילה פיסים כל פעם שאתה צורך את הניקוטין מחדש. בדרך שאתה בוחר להגמל, אתה תכשל! בסם אין את דרך האמצע. זה או הכל או לא כלום...

לא כל אחד שקורא אלן קאר

מסוגל לאמץ את כיוון המחשבה, ופה הנאורות שלך... גם אם אתה צנוע, זה מה שמוסיף לך נקודות נאורות! ובכל מקרה, שיהיה יום נהדר

למעלה