בקשר לקורסים... נו מה יהיה מתי יהיו כבר תשובות........?????
B buzz2416 New member 11/9/07 #4 למדר ביסהת עוד כמה זמן בערך זה יקח? עוד פחות מחודש אנחנו מתחילים את הקורסים. תן לנו זמן משוער,שבוע-שבועיים?
למדר ביסהת עוד כמה זמן בערך זה יקח? עוד פחות מחודש אנחנו מתחילים את הקורסים. תן לנו זמן משוער,שבוע-שבועיים?
ח חד קרן89 New member 11/9/07 #6 נווווו כברררר אני מת לדעת מה העתיד שלי בצה"ל!!! אוף אוף..... יש תאריך כבר?? לפחות שנדע מתי יהיה תתשובות??
נווווו כברררר אני מת לדעת מה העתיד שלי בצה"ל!!! אוף אוף..... יש תאריך כבר?? לפחות שנדע מתי יהיה תתשובות??
א אריה נואש New member 11/9/07 #10 היה דרג א' סופה??? לא ראיתי ....ראיתי רק בז ועוד משהו שאני לא זוכר או שאתה לא בטכני ויש לכם הקצאות אחרות
היה דרג א' סופה??? לא ראיתי ....ראיתי רק בז ועוד משהו שאני לא זוכר או שאתה לא בטכני ויש לכם הקצאות אחרות
ח חד קרן89 New member 11/9/07 #11 מה שאמרו לנו זה שאם אתה ממש טוב בקורס אז מיעדים אותך לסופה.. אבל מהקורס אתה יכול להגיע לשלושת הסוגים של f 16. אבל ההקצאה ממש קטנה. אולי 2 במחזור. זה מה שהבנאדם שהסביר לנו על הקורס אמר...אז לא לתפוס אותי במילה.
מה שאמרו לנו זה שאם אתה ממש טוב בקורס אז מיעדים אותך לסופה.. אבל מהקורס אתה יכול להגיע לשלושת הסוגים של f 16. אבל ההקצאה ממש קטנה. אולי 2 במחזור. זה מה שהבנאדם שהסביר לנו על הקורס אמר...אז לא לתפוס אותי במילה.
ח חד קרן89 New member 12/9/07 #15 חחח זה בסדר...זה ידוע שמחזור 2007 תמיד נדפק... בהכל...אז אני לא מתפלא שלא פתחו לחשמל את נשמ... או שפשוט לא היו צריכם חשמלאים שם...אין לי מושג
חחח זה בסדר...זה ידוע שמחזור 2007 תמיד נדפק... בהכל...אז אני לא מתפלא שלא פתחו לחשמל את נשמ... או שפשוט לא היו צריכם חשמלאים שם...אין לי מושג