בקשר לקב"א

כימאי20

New member
בקשר לקב"א

ביררתי דרך מישהו בלשכת גיוס ונמסר לי שיש לי קב"א 53. רציתי לדעת אם זה נחשב טוב ואם מקבלים זימונים למודיעין או לשאר יחידות. אני לא יכול להיות קרבי עקב פרופיל 64 מי שיכול למסור לי פרטים בנושא,אשמח מאוד תודה רבה

Fishil

New member
תגיד מה אתה רוצה לעשות בצבא

ואולי נוכל לעזור לך.

מודיעין אני יודעת שצריך קב"א 52

ככה שנראה לי שכן.. =] שאר היחידות.. לא דעת.. יש אחרים שיוכלו לעזור לך פה.. =]

ממממממ

עם קב"א 53 אפשר לצאת לקצונה... [למשל...] אבל בשביל זה אתה צריך לדעת כמה הדפ"ר שלך... [בשביל קצונה צריך לפחות 80.] כן כן- אני אחוך מכל אלה שיקפצו ואני אגיד- שיש גם יוצאי דופן....
ממממ מה אתה בדיוק רוצה לדעת??

2inaroad

New member
בשביל קצונה צריך מתאם 1

ומתאם 1 יכול להיות רק עם דפ"ר 60, אלף אחוז. 53, 6 זה מתאם 1. 54, 7 זה כבר מתאם 2 (הגבוה). יש לשים לב שבד"כ ישנה התאמה בין הקב"א לדפ"ר: 52-6 53-6 54-7 55-8,9 56-9,8 השאר זה יוצאי דופן שהיו מספיק חכמים להוציא דפ"ר 8 ולהגיד שהם לא רוצים קרבי בראיון.

יש בכלל קב"א 53 עם דפ"ר 80..?

בעצם אולי כאלה שדפקו את עצמם בראיון או משהו.. לא בטוחה..

סעמעמק

New member
אז ככה

לי יש קב"א 53 ודפ"ר 70... אז הרשימה שלך לא מדוייקת במאה אחוז. מצד שני אולי באמת פישלתי בראיון... בנוגע לנושא המקורי: 53 זה קב"א סבבה (חיחי) ויש לך הרבה אופציות איתו. אם מודיעין לא מצאו אותך הגיע הזמן שתחפש אותם, עם המספר של איתור חמ"ן או מספרים אחרים (תחפש את רשימת הטלפונים החיוניים במאמרים של הפורום...). יש עוד כל מני תפקידים שאתה יכול לנסות להגיע אליהם. בגלל שיש לך פרופיל עורפי, אם יש לך סימול עברית גבוה (זה נקבע לפי המשפטים ה"מסובכים" שנתנו לך לפרש בצו ראשון) אתה יכול לבקש זימון למיונים לאשכול דוברות ומידע שכולל בתוכו את גלי צה"ל, עיתון במחנה ויחידת דובר צה"ל. לשרת באחת מהיחידות האלה נחשב כג'וב ממש טוב והוא ללא ספק מסדר לך את החיים. אולי בגלל זה איזה 2000 חבר'ה מנסים כל שנה ורק אחוז קטן עוברים... השמועות אומרות שצריך קב"א 54 בשביל זה, אבל אם תבקש במכתב ללשכת גיוס יש לך סיכוי טוב לקבל. אני יודע שאני קיבלתי ולי עוד יש פרופיל קרבי... בכל מקרה, אתה תקבל מנילה מתישהו ושם יהיו כתובות כל האופציות שלך.

כימאי20

New member
אז מה אני עושה.......?

הצו הראשון שלי היה בינואר ועד עכשיו לא שלחו לי זימונים לשום דבר.... מה אני עושה עכשיו?

למעלה