בקשר לצמיגים

בקשר לצמיגים

חג שמח ושלום לכולם האם אתם יודעים, אם ניתן להחליף לעליזה
את הצמיגים הנוכחיים שלה (155SR15) בצמיגים של פאסאט (185/70R13)? -מבחינת רישוי רכב? -מבחינה מכאנית, בטיחותית? תודה, מורן

חג משמעית לא.

את חייבת להשאר על מידה המקורית של הג'אנט. מקרא צמיגים: 185/70R13 185 - רוחב סוליית הצמיג במילימטרים 70 - גובה הצמיג באחוזים ביחס לסוליה (70 אחוז מ185) R - צמיג רדיאלי. צמיג המחוזק בסיבי פלדה להבדיל מצמיג דיאגונאלי. 13 - הקוטר הפנימי של הצמיג באינטצ'ים. מידת הג'אנט שעליו ניתן להרכיב את הצמיג הזה. בגדול ישנם כמה מידות חלופיות למידה המקורית. והם: 165/15 185/65-15 195/60-15 את כולם ניתן להרכיב על הג'אנט המקורי של החיפושית. את המידות 185 + 195 ניתן לאשר אך ורק במשרד הרישוי ולא במכון טסטים. 165 ניתן לאשר בכל מכון טסטים. חג שמח!

הילללה21

New member
גם לי יש בעיה אם למישהו יש פתרון!

החיפושית שלנו עמדה הרבה זמן והחלפנו לה את הצמיגים מ155 ל 165 אממ שאלתי את חיים בכר אני חושבת והוא אמר שזה מה שמצאים לחיפושית. עכשיו ברשיון אחר כך שמתי לב שכתוב 155 אז בעקרון צריך לשנות את זה במשרד הרישוי? אם כן אז איך? דרך אגב איפה ש מוסכים טובים לחיפושיות שאני יכולה לבוא אליהם ולדעת שהחיפושית שלי ביידים טובות? במרכז כמובן..

roiabram

New member
את יכולה לעשות את זה גם במכון לטסטים

אני עשיתי לא מזמן וזה עלה לי משהו כמו 20 שקל אם אני לא טועה

הילללה21

New member
מוזר..אמרו לי שאני צריכה

אישור מוסך מורשה. (אמרו לי את זה בטסט ליין גבעת שאול) ובמוסך אמרו לי שיש למכון ספר..כל אחד מפנה אותי למישהו אחר..

אומי5

New member
כתבת שאת ממעלה אדומים ?

שמעתי הרבה המלצות על מוסכניק בשם אנטולי בירושלים .

the doctor46

New member
אין צורך בבלאגן!

לגבי הצמיגים אין צורך בשנוי ברשיון, לי יש 165 וזה אותו דבר מבחינת משרד הרישוי...(לא יעשו לך בעיות על זה...) לגבי אישור מוסך מורשה! אם הרכב הוא אספנות אז הוא עושה טסט דו שנתי (כל חצי שנה) משרד הרישוי דורש בדיקה במוסך מורשה פעם בשנה! (טסט כן טסט לא) המוסך בודק את הברקסים ואת ההיגוי בעיקר ונותן אישור שהם תקינים! עולה משהו כמו 150 שח או פחות! כדי לדעת עם צריך את האישור לטסט הקרוב עם רשום בהגבלות "אישור מוסך מורשה" (בדף החידוש רשיון שמגיע בדואר... ומשלמים בדואר)(אני שונא את הדואר) אז צריך אישור! עם לא רשום זה אומר שטסט קודם הבאת אישור... בכל מקרה אין על ירושלים!

the doctor46

New member
המספר של אנטולי

כדי לך להכיר אותו... (הוא מוסך מורשה...) והוא מטפל רק בחפושיות ובאס... והמלצות מכל מי שביקר אצלו... 0505662551 בהצלחה...

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי דוקטור ...

אם אתה שונה את רשות הדואר אתה יכול לשלם את רשוי הרכב כל חצי שנה דרך אתר האינטרנט של משרד התחבורה עם כרטיס אשראי. כשיגיע אליך הניירת החדשה אתה לנכס לפורטל מכניס את הפרטים ומשלם ותוך 4 ימים מגיע אליך לכתובת ניירת (לא לתשלום) שולם 150 ש"ח. בהצלחה.

למעלה