בקשר לצילום רחם

בקשר לצילום רחם

כתבתי הודעה בצהריים אבל אני לא רואה את ההודעה. אני צריכה את העזרה שלכן. עשיתי לפני שבוע צילום רחם בלי בלון והופסק באמצע בגלל כאבים. הרופא שלח לי הודעה ללכת שוב לצילום רחם, רק שבמקום זמנהוף - לעשות את זה בבית החולים (אצל אותו רופא שעשה לי בזמנהוף). אנא, עזרתכן: 1. בבית החולים מקבלים רק בימי שלישי ורביעי. לא הצלחנו (טוב, אני הייתי צריכה לבקש ממישהי שאני די מכירה להתקשר בשבילי ולכן היתה הגבלת זמן) והיום היא התקשרה שוב והודיעה שכל האחיות בכנס ואין עם מי לדבר. היא מציעה שאלך מחר בכל זאת ואראה בבית החולים אם יקבלו אותי או לא. מה דעתכן? 2. האם צילום רחם לא אמור להיות תוך 10 ימים מיום המחזור? כבר אני עברתי לפחות 12 יום מאז המחזור. 3. מה ההבדל בין לעשות את הצילום במרפאה בזמנהוף לבין לעשות אותו בבית חולים? תודה מראש

מיכל25אב

New member
כל מה שידוע לי זה...

א.שאין משמעות לכמה ימים אחרי מחזור אלא לזה שלא תקיימי יחסים.. ב.תזמיני את הבלון,אני השתמשתיואני לא זוכרת את הצילום ככזה טראומטי. בהצלחה ,תרגישי טוב,מיכ.

venus13

New member
אני הייתי מבררת בבי"ח מה ההבדל

אם כאב לך קודם אני לא יודעת אם הבלון יפתור את הבעיה. אולי ניתן לתת לך בבי"ח הרדמה כלשהי. בכל מקרה כדאי לקחת כדור נגד כאבים לפני הבדיקה ורצוי בנר (כחצי שעה לפני) גם לי הבדיקה כאבה - אבל לא העזתי להפסיק באמצע - אם כבר עמדת על שלך -אז עד הסוף - ואל תתביישי לשאול ולקבל תשובות ופיתרון אופטימלי - אם צריך לגשת לביה"ח -אז גשי לגבי הימים - ככל הידוע לי המיגבלה היחידה של הזמן -הוא כדי להיות בטוחים שאת לא בהיריון, אבל אני לא בטוחה בכך. את כל השאלות תישאלי בביה"ח ושיהיה בהצלחה ונוס

רוצה משפחה היקרה

אכן עדיף לעשות את הצילום רחם עד היום העשירי למחזור מקסימום עד ליום הביוץ , אך לא רק בשל האפשרות של הריון לדעתי כי אם גם בשל העובדה שאחר כך רירית הרחם מתעבה וזה מקשה על גילוי ממצאים ברחם כמו פוליפ או שרירן וכדומה , בימים שלפני הביוץ הרירית היא מינימלית , הכי דקה שאפשר ואפשר לגלות ממצאים אלו. לגבי ההבדל מרפאה או בי"ח אין לי מושג. בהצלחה , אני מקווה שמחר יקבלו אותך ושתיהי אחרי זה דנדוש

נידמה לי שזה עד 12 יום מיום המחזור

אין הבדל ביו לעשות במירפאה לבין ביה"ח זה תלוי אולי אם הרופא שלך עובד בביה"ח ואת מעדייפה שהוא יעשה לך אז כדאי לך בביה"ח ואם לא תילכי לאיפה שאת רוצה בהצלחה ..

זוליק

New member
צילום רחם ../images/Emo5.gif

צילום רחם נעשה בשבוע השני של המחזור, בין הווסת לביוץ. אני עברתי צילום רחם,גם ללא בלון וזה היה סיוט. בשבילי זה היה הדבר הגרוע ביותר שעברתי בכל תקופת הטיפולים. לפי מה שאני יודעת, במקרים מיוחדים ביותר הבדיקה מתבצעת בהרדמה אפידורלית או כללית. שווה לבדוק את העניין. לגבי השאלה השניה, אין לי מושג למה זה לא באותו המקום. אולי אין אפשרות לקבוע בזמנהוף בדיקות מהיום למחר ובבי"ח כן, בכל אופן הבדיקה היא אותה בדיקה בכל מקום. שיהיה בהצלחה ומקווה שתהיי אחת מה-20% נשים שמצליחות להרות זמן קצר לאחר צילום הרחם. שולחת לך
להרגעה.

למעלה