בקשר לפרק שהיה

• פותח הנושא טלk
  • פורסם בתאריך

טלk

New member
בקשר לפרק שהיה

מה נאמר בין וויביל לורוניקה. ראיתי שיש דיון על המשמעות אבל מישהו יכול לתת את הדו -שיח המדוייק ( פשוט פיספסתי את החצי דקה האחרונה ואין יותר שידורים חוזרים!!!!! )

Nitzan122

New member
הנה../images/Emo26.gif

Neptune High. Veronica leans against a wall until she spots Weevil. VERONICA: Weevil, the night you broke into the Kanes, I gave you a pencil. You were found with a pen. There was no ring, was there? You found exactly what you were looking for. He pulls Lilly's spy pen from his shirt pocket. WEEVIL: You mean this? You can have it. VERONICA: Any messages inside when you found it? Messages from you, perhaps. WEEVIL: Now if I told you, it wouldn't really be a secret message pen. Would it? Veronica stares at him, troubled. End.

Nitzan122

New member
זה אתר ממש טוב

כל התסריטים של בערך כל סדרה זה קישור לתסריטים של ורוניקה אבל יש של המון סדרות

נצל"ש- אנשים, תקשיבו, אני מכורה

שלום לכם! אני דניאל, צופה בוורוניקה מהיום שהסדרה התחילה באקסטרה הוט, ומכורה מהרגע שלוגן וורוניקה התנשקו בפרק שלפני האחרון. כבר הרבה זמן(מאז ימי דוסון קריק העליזים) לא עליתי על המיטה שלי וצרחתי על הטלויזיה. זה קרה באותו הפרק עם לוגן וורוניקה... בניגוד למה שמתאים לי, לא קראתי ספוילרים על הסידרה, וזה פשוט הפתיע אותי בטירוף!!! לא היה לי מושג שזה מגיע!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה פשוט מעולה!!! בשנייה הראשונה הייתי בשוק (שקר גס, אני עדיין בשוק) אבל זה פשוט נכון!!! הם כל כך מתאימים... זה מעולה!!! אגב הדיאלוג שלהם היום על זה שלוגן שמח שהוא יכול לעבור הלאה- צמרמורת . זה מה שיש לי להגיד לכם. בכולופן- מקווה למצוא כאן עוד מכורים כמוני כדי לחלוק איתם את הטירוף! :) יום טוב!!

נכון?

רק את הסצנה של השיחה שלהם ראיתי איזה 10 פעמים כי זה היה פשוט יפה כל כך.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

גם אני התמכרתי בפרק הזה! זה היה פשוט מהמם! בהתחלה רציתי שורוניקה ודאנקן יחזרו להיות ביחד, איזה שתי דקות לפני הנשיקה חשבתי שאולי כדאי שיעשו את לוגן וורוניקה ביחד ואז הם התנשקו! והם פשוט כל כך מתאימים ביחד שפתאום אין לי מושג איך חשבתי שהיא צריכה להיות עם דאנקן... והשיחה שלהם באמת הייתה מדהימה גמאני ראיתי אותה המון פעמים לוגן היה כזה חמוד שם!

טול7

New member
צודקת

נכוןןןןן הם כאלה חמודים ביחדדד.. אני מתה עליהםםםם...אוףףףף...

למעלה