פרק 5
''כדאי שנצא לדרך...'' אמר פיקולו ''אתה מוכן קרילין ?'', ''כן'' השיב קרילין ולראשונה ראה את צ'אוטזו מקופל בתוך בגדיו של טיאן, ''היי צ'אוטזו !'' קרא קרילין בשמחה לעבר הגב של טיאן. ''או, היי קרילין'' אמר צ'אוטזו, ''טיאן, למה אני חייב להשאר פה ?'' ''אתה זוכר מה קרה לך בפעם האחרונה שנלחמת נגד נאפה ?'' ענה לו טיאן וצ'אוטזו הינהן לחיוב, ''אז עכשיו הוא הרבה יותר חזק מפעם...''. ''טוב...'' אמר צ'אוטזו בעצב והסתכל על ארבעת הדמויות נעלמות בשקיעה. חלפו 20 דקות מאז הפיוז'ן, גוטנקס היה פצוע כולו והוא לא יכל להאמין שלא נתן לרדיץ אפילו מכה אחת... ''אולי זה בגלל שאני לא מרוכז בגלל שאני כל רגע מציץ בשעון, אני חייב לא להסתכל בו...'' אמר גוטנקס לעצמו, אבל זה לא הצליח, ''סופר קאמיקזה גווסט אטאק ! 10 !'' קרא גוטנקס ''10 רוחות בדמויות גוטנקס סופר סאייאן 3 יצאו מפיו, אחת הלכה לשעון ופוצצה אותו וכל השאר התנפלו על רדיץ. ''קקרוט ! אני מרגיש את גוהן בגיהנום !'' אמר וג'יטה לגוקו בזמן שנלחמו נגד נאפה, פצועים ''בגיהנום ? כן, אתה צודק, הוא יסתדר ! אנחנו חייבים לנצח את נאפה !'' צעק גוקו. ''אז ככה ?'' אמר נאפה ''וג'יטה, בגדת בסאייאנים ו...'', ''לא בגדתי בהם !'' רתח וג'יטה, ''למה שאני, הנסיך, יבגוד בהם ?''. ''ועוד הצטרפת לקוחות הטובים ! התחתנת עם בת ארץ ! ונולד לך ילד שאפילו לא דומה לסאייאני !'' המשיך נאפה. ''תסתום !'' אמר וג'יטה והנחית את שתי ידיו על ראשו של נאפה. ''או...'' אמר נאפה ''אז זה מה שאתה רוצה...'', נאפה חייך ועמד במקומו, כאילו לא נראה שהוא מתכנן מתקפה כלשהי... גוקו ווג'יטה באו להתקיף אותו משני הצדדים אבל הוא תפס כל אחד בחוזקה עם יד אחרת והחל לחנוק אותם בחוזקה, ואפילו הגביר את כוחו לסופר סאייאן 3. ''ל מ ה... א ת ה... ע ו ש ה... א ת... ז ה ???'' שאל וג'יטה. ''נקמה...'' אמר נאפה בחיוך, ''ולמה אתה עשית את זה לי ? הרגת אותי ?'' אבל וג'יטה לא ענה, הוא איבד את ההכרה. גוקו הסתכל על נאפה הוא שם לב שאין לו הילה, הוא הסתכל למטה, לקרקע, שם רדיץ וגוטנקס נלחמו, הוא ראה שגם לרדיץ אין הילה. ''א י ך... א י ן... ל כ ם... ה י ל ה ???''' שאל גוקו את נאפה. ''פוצצנו אותה, חזרנו לחיים !'' אמר נאפה בשמחה. גוקו רצה לענות אבל עמד לאבד את ההכרה, ''אבא !'' צרח גוטנקס כשהסתכל למעלה, הוא הנחית בעיטה לרדיץ שהעיפה אותו ממנו ועף לעזור לגוקו ולוג'יטה. ''אל תתערב ילד !'' זעק עליו נאפה וחנק אותם יותר חזק. ''עזוב אותם !'' צעק גוטנקס, ''אמרתי לך לא להתערב ! '' אמר נאפה וירה קרן גדולה מפיו שפגעה בגוטנקס בחוזקה וגוטנקס התרסק לתוך בנין תאגיד קפסולה. ''אהההההההההה !!!'' לפתע גוקו צעק והפך לסופר סאייאן 3, ''קאיוקן כפול 20 !'' צעק גוקו, ונתן לנאפה מרפק בבטן. נאפה שיחרר את האחיזה בגוקו ובוג'יטה, וג'יטה נפל לקרקע. ''למדת לא להתעסק איתנו...'' אמר וג'יטה בשקט, ''ביג באנג אטאק !'' צעק. ''הנה הסוף !'' קרא גוהן כשראה אור בקצה המדרגות. הוא יצא ממגירה ענקית חסרת שולחן. ''זה בטח היה המגירה של המלך יאמה..., מוז סיפר לי שיוצאים מהמגירה של יאמה... ''כדאי שאני יחזור לתאגיד קפסולה. לאחר כמה זמן הגיע גוהן למצפה של דנדה. ''גוהן ! פיקולו עבר פה לפני כמה זמן !'' קרא דנדה לעבר גוהן. ''פיקולו ?'' שאל גוהן ''מה הוא עשה פה ?'' ''הוא היה בדרך לקרב !'' השיב דנדה. ''איך הוא יודע מזה ?'' שאל גוהן. ''הוא היה במשרדו של המלך יאמה בזמן הפיצוץ'' השיב דנדה ''אבל הוא חיי'' ''פיקולו ? מה הוא צריך לעשות שם ?'' שאל שוב גוהן. ''או, גוהן, כמה שאלות ?'' התעייף דנדה ''זה היה הרגלו של קאמי ללכת לבקר את המלך יאמה, אתה יודע...''. ''כן'' אמר גוהן. ''טוב ! אני חייב לטוס !'' ובאמת טס משם. ''איפה אני ?'' אמר גוטן ''אה ?'' גוטן מצא את עצמו באמצע בור עמוק, כולו פצוע. ''טראנקס איפה אתה ?'' שמע גוטן קול מלמעלה. גוטן טס בקושי מחוץ לבור הוא היה באמצע תאגיד קפסולה. ''אה ?'' מסביב היו המון מדענים מתענינים, ומי ששאל היתה בולמה. ''או גוטן ראית את טראנקס ?'' שאלה בולמה. ''לא...'' ענה גוטן וצנח על הקרקע. ''הוא צריך טיפול'' אמרה בולמה למדענים. בולמה יצאה הציצה החוצה וראתה את וג'יטה שרוע על הרצפה מתנשף... היא רצה החוצה. ''וג'יטה...'' אמרה בולמה. וג'יטה הפנה את ראשו עליה. ''כך את זה !'' אמרה לו ונתנה לו שקית עם שלושה שעועיות סנזו. ''תודה בולמה'' אמר וג'יטה, זה היה מחזה נדיר ''אבל אל תצפי שאני יוכל אחד מאלה עכשיו, אני מחקה לזמן המתאים. גוקו הגיע למקום המצאם ''וג'יטה !'' אמר ''הם לא פה אבל אני מרגיש אותם איפה שהוא...''. ''קקרוט ! אני מרגיש עוד אנרגיות ! הם ממש קרובות !'' אמר וג'יטה. ''עוד אנרגיות ? אה ! הם של קרילין, פיקולו, טיאן ויאמצ'ה !'' רק גוקו דיבר וכבר ארבעתם הופיעו בזירת הקרב. ''היי !'' אמרו כולם. ''אני מציע שנלחם במקום אחר'' אמר פיקולו. רק עכשיו שם לב גוקו שוג'יטה כבר לא סופר סאייאן ווג'יטה שם לב שגם גוקו כבר לא. ''רגע !'' פלטה בולמה ''אבל אני לא מוצאת את טראנקס !''. ''אה ?'' אמר וג'יטה וקם לאט ממקומו. ''לא לדאוג לא לדאוג !'' יצאו שני חבושות, ''טא טא טאם !'' קראו שניהם, אלה היו גוטן וטראנקס, ''התרפנו !'' קרא גוטן, ''והתחזקנו !'' קרא גם טראנקס ועשה שריר. גוקו ווג'יטה צחקו. ''היי אבא !'' גוהן הופיע בשמיים, ''אתה לא תאמין, חלק גדול מהעולם הבא מפוצץ !'' אמר גוהן. המשך יבוא...