בקשר לפיונה אפל-

s u z i e

New member
בקשר לפיונה אפל-

לפני כמה זמן מישהו בפורום הזה (וסליחה שאני לא זוכרת מי זה) המליץ על הדיסק when the pawn/fiona appel. באמת קניתי ומאז אני מאוהבת.. רציתי לשאול אם חוץ מהדיסק הזה והדיסק שקדם לו היא הוציאה עוד אלבומים? תודה..

j u n k

New member
תשובה

דבר ראשון - וולקאם,וולקאם, וולקאם...את נכנסת לעולם מופלא... בקשר לשלאתך, פיונה אפל הוציאה עד כה רק שני אלבומים when the pawn המדהים, ואת Tidal -הראשון שלה. אלבומה הבא נמצא בעבודה ואמור לצאת עוד השנה. חוץ מזה, היא עשתה כמה חידושים לביטלס ולסיימון וגארפונקל שאני אישית ממליצה עליהם.

כייף

הדיונים בכל הנוגע לפיונה עושים לי חשק עז להגיב. שמחה לגלות שיותר ויותר אנשים מגלים את גאונותה המוזיקלית והטקסטואלית כאחד. אני חושבת ש'טיידל' הוא פרוייקט- ללקק- את- האצבעות- למרות שמתנגן במערכת הרבה פחות מ'ואן דה פאון' כיוון שדורש ריכוז רב וכמו כן מתאים למצב רוח חדגוני. בנוגע לדיסק הקרב ובא בצעדי ענק- הדיסק מוכן להוצאה למעלה משנה, עיקובים במערכת הכושלת של סוני הביאו לכך שאוהבי גברת תפוח שכמותנו, נחכה בתאווה שוברת נפשות לפרותיה החדשים . אגב, זכיתי לנשוק מקצה בשרו של התפוח החדש והטעם מרענן. ועד אז, אמליץ בחום על זמרת פלא אחרת- רג'ינה ספקטור. מחוננת להפליא. הזעתי, לחמתי ועברתי תלאות בכדי לדעת אותה. והדרך מלאת המשקעים רק הוסיפה בהנאה. regina spektor- לכל המתקשה. המלצה נוספת, לכל אלו שנלחמו ונפלו- Cat Power אני נדיבה-אדיבה היום כך ש so be it - בחורה נוספת- Thalia zedek הנאה מובטחת משלל המרוות.

הא

וסלחו לי עם הכתיבה המסורבלת המתלווה בחוסר נעימות לעין- אני לא אני (או שמא- אני מידי אני) בימים אלו. ימים טובים אלו. מוזר איך אבלו של אחר בזמן זה הוא היופי של השני. מצטערת על חוסר ההקשר, אני ביזארית משו- נכון לעכשיו.

donell

New member
הו..

קאט פאואר אכן מופלא. אני ממליץ ביותר על maybe not. עם השיר הזה התאהבתי במוזיקה שלה :) . אם כבר המלצות, אז להקה צעירה בשם the like. מוכשרות ביותר, מכיוון שאין להם עדיין ממש אלבום אלא 3 איפיים שלא יצאו בארץ, אז הכתובת לאתר בו אפשר להוריד שירים שלהם : www.ilikethelike.com השם של הבחורה האחרונה ברשימה מוכר לי מאוד...ט'ליה צדק, היא לא אחת משלנו נכון ? (;

gggrrr

New member
אני מצטער להגיד

אבל לפי כצבה שקראתי ב am.info שהדיסק של פיונה כנראה לא ייצא בכלל ועוד כמה דברים מאוד מדכאים אבל בגלל שזה עדייןצ לא ממקור רשמי אל תתפסו אותי במילה המלצה חמה חמה שתי זמרות שכל הפורום יתאהב בהן בקלות leona naess nerina pallot אל תוותרו לעצמכם באחריותי

j u n k

New member
ואם כבר בזמרות חדשות עסקינן

גם לי יש זמרות שסביר שרובכם לא מכירים (ואם אז ח"ח), אבל מתוצרת הארץ!, שרות באנגלית,ישר לנשמה,מדהימות לטעמי, סגנון רוק בלוז- טקסטים שנונים וחודרים....וכל המוסיף גורע: הראשונה- רות דלורס וייס Ruth Dolores Wais והשניה הדרה לוין ארדי - Hadara Levin Araddy - לאוהבי ג'וני מיטשל מומלץ יותר מבחום. חוץ מהבנות האלה אני גילית את ג'ון מאייר john mayer בקיץ והתאהבתי בו

הדרה לוין (ועוד)

אינה חדשה,לפחות לאוזניי הרי זו משלנו בנוסף לה, ישנה גם תמר אייזנמן, ששיתפה פעולה עם הדרה ורונה הקיננית. כולן אהובות, כולן עבריות ועל כולנו להוריד את הכובע בפניהן. ובכל זאת, אני לא אובייקטיבית כלל וכלל הרי הקיננית היא הפייבוריטית. ובנוגע לטליה צדק,שמעתי שיריה מטעם פרוייקט אושפזין ב-88 FM שהונחתה על ידי רונה, ואומנים משובחים אחרים זו הרשימה המלאה של השירים שהביאה עימה. מעשה, שוחחתי איתה על הפלייליסט והסכמנו שהוא דכאוני משהו. אז לכל מי שלקה ליבו- Beck - Change Your Heart Bob Dylan - Love Sick Fiona Apple - On The Bound Talya Zedek - Dance Me To The End Of Love (leonard cohen-but ofcourse-cover) Calexico - Quattro (World Drifts In) Arto Lindsay - Simply Are Kirstin Hersh & Michael Stipe - Your Ghost The Breeders - Off You Iron And Wine - The Rooster Moans Gillian Welch - Elvis Presley Blues Devendra Banhart - The Body Breaks Beach Boys - God Only Knows Isobel Campbell - Amorino Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking David Byrn - Glass, Concrete & Stone Nina Simon - Wild Is The Wind Jeff Buckley - Lilac Wine Velvet Underground - Jesus Tom Waits - Yesterday's Here Patty Griffin - Tomorrow Night Elliott Smith - Punch And Judy Grant Lee Buffalo - Mockingbirds Neil Young - Only Love Can Break Your Heart חשבו כמה נהדר לפתוח רדיו בשעות שידורים אלו ולשמוע אומנים כגון קים דיל הלו היא הבסיסטית של הפיקסיז, ובעלת להקה בשם 'דה ברידרס' (מניחה שלא חידשתי כלום במידע זה) או נינה סימון (ז"ל) הג'אזיסטית ,קאלסיקו, גרנט לי, בק, תפוח וכדומה למרות שציפיתי מרונה למעט ספרקלאורס- שגם הם מומלצים בחום(מעונות הקיץ של ארצנו ועד אפריקה) רב. המשיכו לדסקס בנושא- אני נורא נהנית

הצעה

שגיאות, שגיאות כתיב
(תיקון- למעשה* הלוא* ואולי נוספים מוחבאים) אני סובלת מ'יתר התלהבות' - סלחו לי. אז ההצעה היא כזו- שיתוף קבצים בעזרת סולסיק. זו דרך נוחה ופשוטה לגעת ולהתחדש באמנים נוספים.

j u n k

New member
אחלה פלייליסט

אחחח מוזיקה,מוזיקה. ושוב - ידוע שהדרה לוין לא חדשה, (למרות שאני גיליתי אותה ממש לא מזמן),כשאמרתי "זמרות חדשות", התכוונתי זמרות חדשות שעליהן רובנו לא שמענו בעבר, למרות שהדרה החלה את קריירת המוזיקה שלה די מאוחר ב-1999

gggrrr

New member
טרקליסט אדיררר מצטער שלא שמעתי

טעם טוב יש לבחורה...

gggrrr

New member
רות היא תגלית דיי טרייה אני חושב

אבל את הדרה לוין ארדי אני מכיר כבר כמה שנים בנוגע לג'ון מאייר- הוא דיי משעמם אותי .... אבל היי אל טעם וריח וכו'

donell

New member
הדרה וג'ון.

את ג'ון (אגיד בהתלהבות רבה) הכרתי לפני 3 שנים, בטיול לארה"ב. הוא נראה לי יצא אז עם הסינגל הראשון שלו no such thing, שהתנגן שם המון. הוא פשוט גיטריסט/זמר נפלא! ולנגנים מאיתנו שקצת נמאס לפעמים מפשוט השירים של אלאניס, אני בטוח שתהנו מג'ון מייר. את הדרה אני לא מכיר כל כך לעומק, אך נהנה מאוד מכל טיפה ממנה שאני כן מכיר. ראיתי אותה בחופש הגודל בבאבל דרינקס בשנקין ולא הייתי בטוח מאה אחוז שזאת היא והתפדחתי להגיד שלום (זה היה לאחר תקרית גרופית מדי עם רונה קינן אשר גרמה לי לחוש מאוד רע לגבי תכונותיי הגרופיות) ואז מישהו קרא לה, אז המשכתי בדרכי ושמחתי לאישור-זו אכן הדרה.

donell

New member
רציתי לכתוב גם ...

לגבי עוד שני אומנים, מאוד נחמדים. 1) dar williams- זמרת מצויינת, שלצערי הרב אף פעם לא נתקלתי בשיר ברדיו שלה או בטלוזיה. לפני כשנה אח שלי קיבל דיסק שלה ומאז לא יכולתי להפסיק לשמוע אותה. יש לה פן קצת קאנטרי . אבל היא כותבת מצויינת וגם שרה טוב . 2)ריאן אדמס-שאני בטוח שרובכם מכירים אותו. אני רק בחודשים האחרונים גיליתי כמה מצויין הוא. אין לי אפילו מילים לתאר עד כמה הוא טוב! אז למה כתבתי עליו ? כדי להזכיר לכם את האומן הזה שבטח אמרתם עליו פעם "וואלה, צריך מתישהו לבדוק עוד שירים שלו". now is the time .

ערן1987

New member
את נרינה פאלוט אני מכיר די מזמן

מלפני איזה שנה-שנתיים.. היה לה איזשהו שיר ב-VH1("פיישנט")שאהבתי,והורדתי את האלבום שלה והוא נחמד.. אבל מאז קניתי מחשב חדש ואין לי כבר את השירים על המחשב

gggrrr

New member
הדיסק שלה הוא לא סתם נחמד

הוא אולי אלבום ה"פופ?" הטוב ביותר של השנים האחרונות היא מלחינה בחסד ושמיעה אחת מספיקה להתאהבות מוחלטת דרך אגבגם בגזרת הלוק יש לה מה להציע(גבר נשאר גבר
)

AlanisJunkie

New member
תודה על ההמלצות. אני באמת מחפש

משהו חדש בימים אלה. אבדוק את כל מה שהצעת... אם יש לך עוד כמה מומלצות, כן, מומלצות, אשמח לקבל שמות...:)

ומה בדבר אמנים פחות נקביים?

מכיוון שאין סוף לשלל שמות שאוכל לכתוב כאן וחלקם גברברים אני חושבת שרשימת הפלייליסט מעליי יכולה לגרום לכך שתנותק למחשב למספר שבועות- מינימום ותהנה משלל יצירות העומדות תחת שמות הגדולים. ואם אין זה מספיק בשבילך ורעב לעוד- אהיה נדיבה פעם נוספת .

s u z i e

New member
קניתי את tidal

והוא קצת איטי מדיי בשבילי.. אבל אהבתי את הכתיבה. מישהו שמע על heather nova?

למעלה