בקשר לפורום

בקשר לפורום

אם הדיונים האידיאולוגים המשעממים האלה ימשיכו גם כשהחניכים ישמעו על הפורום ויתחילו להכנס, הם ממש ישתעממו, ויברחו מפה. וחוץ מזה, לא משנה מי היה הראשון שהצטרף לפורום או מי שני. עדיפות בפורום לפחות בשלב זה, יש לחניכים של נוער תל"ם, למדריכים הצעירים של נוער תל"ם, ולאנשים שקשורים לנוער תל"ם באופן ישיר. ולא סתם כאלה, שבאו ´להציץ´ בפורום חדש שקם לאחרונה. דרך אגב, התפקיד של ´רכילות נוער תל"ם´, הוא להעביר פה מידע לחניכים באופן ´לא רשמי´ - לא ישירות מצוות הרכזים הארציים של נוער תל"ם. לדוגמא, כל מיני אירועים מיוחדים שהולכים להתקיים, דברים מיוחדים במחנה חוויה וכדומה.

La Gamba

New member
אממ... הרשה לי לעדכן

נראה לי שפורום כמו שאתה רוצה קם כבר לתנועת הנוער המסורתית, דווקא בפורום זה, השרשורים הרציניים והאידיאולוגים הם אלא ששורדים ומעניינים, כל שאר השרשורים הם או שטותיים, או על מפעלים ארציים (שקורים פעם ב...) לא באתי להציץ בפורום, באתי כי זה מעניין אותי, ואין כאן סדרי עדיפות, לא לי, לא לך. הפורום הזה בעיקר נועד לתת במה לתנועה שלכם, ומן הסתם דיונים על התנועה. שאלה לי אליכם כתנועה, האם ככל שאר תנועות הנוער, התיכוניסטים המדריכים, הם הבסיס? או שהאם החניכים מעורבים לא פחות? אגב, לך אין לא סמכות (עד כמה שידוע לי), ולא ניסיון, אז אתה יכול להפסיק להטיף מה לעשות כאן.....

מהות הפורום

יש מקום גם לדיונים אידיאולוגים וגם לכל שאר ה"שמוזינג" (כמו שהגדירה זאת רכזת ההדרכה הנפלאה שלנו). ממה שראיתי בהצצה האחרונה שלי באתר של נוע"ם יש שם הרבה מאוד קשקושים. הכל לפי הרוח של הפורום. כרגע מי שמוביל את הפורום לכיוון האידיאולוגי הוא אני. אם יכנסו המד"צים והחניכים וישנו את כיוון הרוח בפורום לכיוון יותר ... אני אלך אתכם. המטרה שלי כאן הוא שיהיה לנו עוד מקום מפגש בלתי תלוי. תרצו יהיה, לא תרצו לא יהיה!

למעלה