בקשר לעתיד..

dancer16

New member
בקשר לעתיד..

אני מאוד מאוד רוצה לעסוק במחול בעתיד...אבל אין לי גוף טוב בשביל להיות רקדנית, אז חשבתי תמיד על להיות מורה למחול, שזה יכול לספק אותי מאוד כי זה ליצור ולעסוק תמיד במה שאת אוהבת, גם אם את לא על במות.. עכשיו השאלה שלי היא : אני לא רוקדת הרבה זמן..(5 שנים..) ואני בת 17...הרמה של הטכניקה שלי היא ממש לא בשמיים כי המקום שאני רוקדת בו לא ממש מקצועי מהבחינה הזו...אבל יש לי חוש גבוהה מאוד לקצב, למחול, לתנועתיות, להבעת רגש והכל.. מה הסיכויים שלי להתקבל למקום טוב לעשות תואר במחול???..ובאיזה אוניברסיטאות\ מכללות אפשר?? איך זה בכלל הולך כל הקטע הזה אין לי מושג..

דנית666

New member
היי : )

בארץ תואר במחול יש רק באקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים ובמכללת סמינר הקיבוצים, הדגש באודישנים הם על קלאסי ומודרני. את בת 17 מה שאומר שיש לך עוד מס' שנים לשפר טכניקה- אם תתחילי מעכשיו ותתאמני במקום ברמה אז אני לא רואה שום בעיה בסיכויי קבלה לתואר- מה שכן שהאודישן עצמו מאוד משפיע והוא מורכב משיעור שמועבר לנבחנים + קטע ריקוד שהנבחן מכין, כך שאם תתאמני על הטכניקה מעכשיו זה יעזור לשיעור שמועבר והריקוד האישי זה עניין של כוריאוגרפיה שמוציאה ממך את המיטב.. מקוה שעזרתי ובהצלחה

אם לא שינו אתת האודישנים לסמינר הקיבוצים..

אז הביחינה היא מבוססת רק על שיעור ולא על קטע יצירה..... ככה לפחות היה כשאני התחלתי ללמוד שם לפני כ-10 שנים

dancer16

New member
היי[=

אין לי הרבה שנים כי שנה הבאה זה צבא ואני רוב הסיכויים אחזור כל שבוע אז זה ממש יוריד אותי ברמה מבחינת טכניקה... הדגש הוא ממש חזק על הטכניקה??...איפה הדגש יותר חזק?..בסמינר הקיבוצים או באקדמיה?.. תודה:)

דנית666

New member
באקדמיה הרמה הרבה יותר גבוהה

בכל מקרה תלכי עד הצבא לשיעורים שהטכניקה בהם טובה אח"כ כבר תוכלי לבצע את התרגילים בעצמך בזמנך החופשי וככה לשמר את הרמה, זה הכל תלוי ברצון

Only Dance

New member
למה לנחש?!

תמשיכי להתאמן חזקר, להתשפר בצורה מטורפת תעברי את הצבא ותלכי לנסות להתקבל ללימודי מחול, למה לנחש מה הסיכויים שלך קדם זמנך?! תשקיעי תמשיכי להתאמן, לעצב את הגוף כמה שאת יכולה - לא בדיוק הבגנתי מה זאת אומרת אין לך גוף לריקוד אז באופן כללי אם יש משהו שאפשר לשנות אותו והוא לטובה? אז בכיף. להתאמן להתאמן להתאמן, ולנסות להתקבל ואז נדע בוודאות מה הם הסיכויים שלך:) לא ככה? בהצלחה קאטי

למעלה