בקשר לענת ורוני

בקשר לענת ורוני

למה כולם תמיד נטפלים אליהם??? לדעתי יש להם זוגיות מדהימה בהתחשב במה שהם עברו עם המשפחה. אף אחד לא היה שורד את זה ובטח זוג אחר היה כבר נפרד, ועובדה שהם עדיין ביחד הרבה שנים. ובהקשר למישהו שכתב הודעה בפורום שרוני מתנהג כמו ילד בן 13 ורוקד ומשתולל??? למה לא? מה בגלל הגיל שלו? או בגלל שהוא לא יפה מספיק? אני בטוחה שאם מיקי או אחד המתמודדים ה"צעירים" יותר היה מתנהג ככה הייתם כותבים תגובה כמו: יוווו איזה חמודדדד..... אני חייבת לציין אני לא בת משפחה שלהם ואין לי שום קירבה אני פשוט מחבבת אותם מאוד. רק חבל שהם לא נכנסים לפורום להגיב...

מדהימה?

מה מדהים בזה שרוני מתנהג כמו ילד בגן? מה מדהים בזה שהוא מדבר אל ענת בלשון זכר? והיא עונה עונה לו בלשון זכר! אני לא באה לתקוף אותך או משהו פשוט רק אומרת את הדעה שלי.

lean2

New member
לירון ,צודקת!!

גם אני חושבת שזה דוחה שהם מדברים בלשון זכר אחד לשני ובכלל כל הזוגיות שלהם לא לטעמי הוא בראש אחר כי הוא יותר מבוגר והיא יותר צעירה ובראש אחר וגם רואים במשך התוכנית שהוא יותר עייף ועם פחות אנרגיה וזה טבעי יחסית!!

hellgirl1

New member
איך ראית את הזוגיות../images/Emo4.gif

המופלאה שלהם? בכל 5 הפרקים שהיו עד עכשיו לא ראיתי שום זוגיות מופלאה הוא כל הזמן משתיק אותה,מדבר אליה בלשון זכר,אומר לה שמבחינתו הלואי שיעופו, ממש שיתוף פעולה וזוגיות נהדרת
וברור שאם נראה את מיקי או את גיא או מישהו מהצעירים רוקד זה יהיה יותר נחמד, במקום לראות סבא בן 50 רוקד ומתגלגל על הרצפה כמו ילד, זה קצת דבילי..אבל שוב זאת דעתי חולה על מיקי ויהודית הלוואי שייזכו!!!

למעלה