בקשר לעניין הקול...

הילוש...

New member
בקשר לעניין הקול...

אני רואה שאתם לאחרונה מתווכחים בקשר לקולה של מדונה, עברה פיתוח קול לא עברה? יש לה אוקטבות אין לה? אז אני חייבת לעשות כאן קצת סדר בדברים. אוקטבות: זה יכולת של זמרת לעלות לטונים גבוהים כדוגמת וויטני יוסטון או מריה קארי, אדם נולד עם אוקטבות מדובר בתכונה מולדת, אי אפשר לעלות לטונים גבוהים אם היכולת הקולית שלך לא מאפשרת לך זאת. עכשיו זה לא שמדונה לא מסוגלת להגיע לאוקטבות כמו וויטני יוסטון או מריאה קארי, היא פשוט לא יכולה כי אין לא את היכולת הקולית לא משנה כמה היא תפתח את קולה. לדוגמא בארץ: קחו את ריטה או דנה אינטרנשיונל אלו זמרות שהיכולת הקולית שלהם מאפשרת להם לעלות לאוקטבות גבוהות, זמרת כמו מיכל אמדורסקי לא תצליח כי אין לה את היכול בלי שום קשר לפיתוח קול. אז אין לנו מה להאשים את מדונה היא פשוט לא נולדה עם יכולת ווקלית שמאפשרת לה להגיע לאוקטבות גבוהות. באשר לפיתוח קול: מדונה כן עברה פיתוח קול והיא עשתה זאת בתהליך איטי שהחל ב94 והסתיים ב 97 ואי אפשר שלא לשים לב לשינוי שחל בקול שלה , הוא הפך להיות יותר עבה, יותר נשי, הדבר בא לידי ביטוי בשיר "אתה תראה" "סוד" ואחרים, לקראת צילומי הסרט אוויטה מדונה נכנסה להילוך גבוהה בפיתוח הקול שלה ויכולת השירה שלה. עכשיו נכון שאין לה טונים גבוהים, ונכון שהיא בחיים לא תשיר כמו מריה קארי או וויטני יוסטון אבל דבר אחד בטוח אוקטבות גבוהות לא מהווה מדד לקול יפה לא כל מי שיכולה לעלות גבוהה יש לה בהכרח קול מהמם, אני יכולה לומר לכם שלמדונה יש את הקול הכי מיוחד שיש בעולם היא שרה מדהים יש לה את הקול הכי רכ הכי עדין והכי נשי בעולם, יש לה קול יפיפה, ומיוחד ביופיו הדבר בא לידי ביטוי בשיר : "אני רוצה אותך" ואחרים אז לוויטני יוסטון ומריה קארי אהה כן וגם לסלין דיון : נכון אתם בהחלט יודעות לעלות לטונים ויש לכם אוקטבות אבל.... קול מיוחד ומהמם כמו של מדונה בחיים לא יהיה לכם. אוהבת ביי הילה.

MTS GirL

New member
למדונה אין קול עבה..

יש לה קול דקיק ועדין.. לוויטני יש קול עבה..

למעלה