בקשר לסקר קיאנו עם זקן נראה קשיש. טוב לא קשיש אבל מבוגר יותא.. ככה נראה לי.. אחלה סקר אגב
W willo1 New member 22/5/05 #1 בקשר לסקר קיאנו עם זקן נראה קשיש. טוב לא קשיש אבל מבוגר יותא.. ככה נראה לי.. אחלה סקר אגב
• •°• Gil The King •°• New member 23/5/05 #4 זקן זה פשוט פחות יפה לו...../images/Emo125.gif או שפשוט יפה לו בלי... הסתבכתי זאת Piece of Wood אגב, חזרתי לניק ניים הישן שלי...
זקן זה פשוט פחות יפה לו...../images/Emo125.gif או שפשוט יפה לו בלי... הסתבכתי זאת Piece of Wood אגב, חזרתי לניק ניים הישן שלי...
צ צ י ק י ט ה New member 23/5/05 #5 כל כך הרבה יותר יפה לו בלי הוא נראה מוזר כשיש לו אני יותר אוהבת שיש לו פנים חלקות
W willo1 New member 23/5/05 #6 טוב, קבלו התלבטות האמת.. עוד לא ממש החלטתי.. אני צריכה להתעמק בתמונה שהוא עם זקן ולהשוות עם אחת שהוא בלי זקן ואז להחליט. מישהו יכול אולי להעלות כזה דבר? ( ,אבל אין לי זמן בגרוש)
טוב, קבלו התלבטות האמת.. עוד לא ממש החלטתי.. אני צריכה להתעמק בתמונה שהוא עם זקן ולהשוות עם אחת שהוא בלי זקן ואז להחליט. מישהו יכול אולי להעלות כזה דבר? ( ,אבל אין לי זמן בגרוש)