בקשר לסקר:

בקשר לסקר:

אני לא מאמין שרוב הקולות בחרו בלראות דרך ערוץ 10! נכון שרק 12 אנשים ישתתפו בסקר אבל כמעט כל האנשים בפורום ראו את העונה הראשונה.

ועוד משהו:

אני יכול לתת לך (crossface) רעיון טוב לסקר הבא מי הבחורה הכי יפה ב 24: קים נינה טרי שרי אליזבת זה רעיון נחמד לא?

כמה דברים בקשר לג'ימי:

1. היא לא כל כך יפה 2. היא חמודה 3. היא מתה 4. והיא ראה ותמימה ומטורפת (היא התאבדה ולא חשבה על בנה) לפחות קים גם יפה (מ-ה-מ-מ-ת) וגם טובה. קים- 99.5% ג'ימי- 0.5%

holden c

New member
אני לא חושב שהיא

רעה כל כך. היא פשוט היתה במצוקה כספית והיא התפתתה. זה לא שהיא רעה בלי מצפון כמו כל השאר.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifלדעתי היא דווקא כן חשבה על בנה

החשוד העיקרי שלי בתור החפרפרת הוא טוני, בדיוק בגלל מה שקרה בפרק שבו היא התאבדה. מי הציע להביא את הבן שלה ללוט"ר? מי בדיוק גייס אותה להיות חפרפרת? התשובה לשתי השאלות היא טוני. לדעתי היא פחדה שטוני יפגע בבן שלה אם היא תגיד משהו, אז היא התאבדה בשביל להציל אותו.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifלמרות שאחורי הפרק האחרון

החשד שלי בטוני ירד קצת, והתחלתי לחשוד קצת בנינה, בגלל שראיתם איך היא ניסתה לספר לג'ק בקשר לטרי וקים, למרות שהיא ידעה שזה יכול להסיח את דעתו, ואפילו להרוס לו את המשימה.

cj20

New member
מה פתאום טוני החפרפרת??? הרי...

הוא הציל את טרי בפרק של אתמול... זה קצת סותר את התיאוריה שהוא החפרפרת אלא אם כן המשמעות של להיות חפרפרת היא להציל את מי שמנסים לרצוח...

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifאז זאת בדיוק הסיבה...

שרשמתי אחרי זה עוד הודעה שהסברתי שם את הדיעה שלי על החפרפרת אחרי הפרק של אתמול (כשרשמתי את ההודעה הראשונה די שכחתי מכל הקטע הזה עם טרי וטוני).

adiville

New member
ג'יימי כלבת צ'יוואווה - זאת עובדה !

חחחחחח.......
זה היה פשוט רגע גדול כשטוני פרץ לשירותים ומצא אותה עם הפאלם פיילוט !!!

למעלה