בקשר לסקר:

The MoonWalker

New member
בקשר לסקר:

רעיון של אורית: אם אפשר - מה בחרתם בסקר שעכשיו נמצא (בקשר לרימיקסים) ולמה??

אני ../images/Emo23.gif

בחרתי ב"לא" מכיון שמייקל לא אוהב שמשנים לו את המוסיקה. ועוד בלי אישורו... חוץ מזה הרמיקס היחידי שאהבתי זה רמיקס אחד ל-black or white זאת דעתי

The MoonWalker

New member
אני בחרתי ב"כן"...

למייקל יש אחלה שירים, זה ידוע. אבל כשיש רימיקסים זה שונה, וזה גם יכול להיות טוב... בייחוד כשזה רימיקס שכיף לשמוע אותו!! למשל, את הרימיקס של history לא אהבתם?? הוא ממש יפה, כמו שהשיר המקורי יפה!! זה לא מוריד מהאיכות של השיר המקורי, אלא רק מעלה את הרמה שלו - גם אחרי שמשנים את השירים של מייקל הם יפים!! מה שלדעתי לא טוב בשירים של מייקל הם שחוץ מהסגנון ריקוד היפייפה שלו, אי אפשר לרקוד אותם אחרת... עכשיו - לכמה דיסקוטקים הלכתם שבהם אנשים עשו כל שניה סיבובים, הליכות ירח וכד´?? אני אף פעם לא ראיתי... אבל הרימיקסים הם אלה שמגיעים לדיסקוטקים, והם רק נותנים צליל חדש לצליל ישן והם בעצם מגדילים את קהל היעד שכבר קיים... אז למה לא??

בסדר ../images/Emo23.gif

אלה רמיקסים שמייקל היה "אחראי" עליהם לא? למשל יש רמיקסים בקאזה שלא חוקיים. ובכלל לא יפים
זה מה שאני מתכוונת

The MoonWalker

New member
לאו דווקא..

במקרה של היסטורי אז כן... אבל יש לי של בילי ג´ין, ת´רילר, ביט איט, היומן נייצ´ר... ולא נראה לי שהם "חוקיים"

נו כן... ../images/Emo23.gif

הרמיקסים היחידים שחוקיים הם אלה שבדיסק blood on the dance floor.... כל השאר סתם חרטה

למעלה