בקשר לסקר..

בקשר לסקר.. ../images/Emo4.gif

זה אחד הסקרים אולי הכי פחות פיירים שאי פעם ראיתי.. מה זה אמור להביע?? אני אוהבת את כלללל האמנים שמוזכרים.. מה זה אוהבת?! מתהה עליהם!! (אולי חוץ מפורטיס, שאני מחבבתת
) בקיצורררר... כל אחד מוכשר בתחום שלו, ויש אנשים שבאופן כללי עושים אחלה מוזיקה אבל לא ממש השאירו עליי חותם עמוק (ע"ע "כנסיית השכל").. אקיצרררר.. התלבטתי המון ובסוף בחרתי "היהודים", כי זה מה שבזמן האחרון אני שומעת הכי הרבה.. למרות שגם כל השאר הכי טובים שיש
(ובאמת חובה להוסיף את עברי..)

Shani5

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

אני בסוף הצבעתי במשינה.... אבל זה די מעצבן שעברי לידר לא מופיע....

N a V e

New member
אני הצבעתי משינה

ואם כל הכבוד, אין אומנים ישראלים שהגיעו לרמה של משינה לא מבחינת כתיבה,לא מבחינת נגינה,ולא מבחינת גיוון.

m e r a v

New member
לא נכון ולא נכון...

אבל על טעם וריח אין מה להתווכח !

maayan15

New member
מסכימה חלקית....

משינה היא באמת ה-להקה של ישראל ואני לא חושבת ששמעתי להקה שיכולה לעלות עליהם אבל.... אני מבינה למה התלבטו....ואני גם לא ממש שלמה עם מה שכתבתי אבל.. זו משינה...קשה למצוא מי שעולה עליהם... NP- השיר פתיחה של הסידרה המצוירת "החיים" ואח"כ "עניין של זמן"...

rainbowgirl

New member
אני הצבעתי אביב גפנ...אבל היה קשה..

... np-אנומליה-מלכה עמ כבוד

© Tweety ©

New member
אביב גפנ

בלי התלבטות. פשוט אינ עליו ברוק הישראלי אבל מה עם זקני צפת אנשימ המ ענקיימ

TkTk

New member
באמת לא נכון

רוב השירים של משינה מסתכמים באיזה 3 אקורדים.

casperit

New member
בקשר לסקר

אני דורשת לדעת למה ד"ר קספר לא מופיעים שם?... יעל

תגובה

ד"ר קספר לא מופעים בסקר כמו הרבה להקות רוק פופולאריות, טכנית זה לא מתאפשר, ישנה אפשרות של הכנסה של עד 10 אפשרויות בחירה, ואנו הכנסו את הפופולאריות ביותר... אין מה לעשות... נצטרך להשלים עם כך... - דודי

peacher

New member
בעייה בסקר../images/Emo4.gif

חסר לכם כמה להקות,אבל הכי חשוב את הלהקה היותר טובה שפעלה בישראל- רוקפור בחייכם...

אושר מ

New member
אולי היה שווה לעשות את זה בשלבים

לפצל את זה ללהקות, זמרים וזמרות ואח"כ לקחת אתה נבחרים בכל קטגוריה ולשים אותם בסקר.

עטלף77

New member
הבהרה בנושא הסקר

הסקר הוא ראשוני ורק לכבוד הפתיחה של הפורום והוא יצא מרשימה שעשינו דודי ואנוכי והיינו צריכים מאוד לצמצם אותה כדי שתספיק לרשימת 10 התשובות האפשריות. בעתיד יהיו סקרים יותר רציניים ואז גם יהיו שלבים בסקרים. גל, מנהל אפילו שהוא (עדיין) לא בכחול

למעלה