בקשר לסקר החדש,

בקשר לסקר החדש,

יש דבר כזה שמן סנדות, למרות שבדרך כלל הוא בא בצורת ספרי, מרססים אותו על סנדות חדשות כדי למנוע הגעה של תולעי עץ ובדרך כלל אין את זה במחנות:)

kedeman

New member
תאמת.. הוא לא

באמת יש דבר כזה אני לא בטוח אם זה באמת שמן אבל יש איזה חומר ששמים על סנדות אבל מה הסיכוי שמישהו היה מכיר את זה? כמה מאיתנו מתחזקים מחסן סנדות?? ד"א אני לא האמנתי בהתחלה גם שיש כזה דבר חולץ בזנטים.. שנים הייתי רגיל שבועטים בהם עד שאפשר להוציא אותם/עד שהם נשברים

hadasbaril

New member
מנואלה -לא?

צריך לתחזק סנדות?אופס.....חשבתי שזה שהן בבית העם ז מספיק להן. יש הוראות אחזקה לסנדות?

מנואלה זה הדבר

שאיתו מעלים ומורידים את הסלים של הכדורסל. לפחות זה מה שאני יודע.

מנואלה זה שם של חפץ או בעצם של

עיקרון להפעלת דברים עם גלגלי שיניים ומוט שמחובר אליהם יש בכדור סל יש בסוככים יש במחדדים

אם אתה אומר

אני שמעתי על זה רק בתחום הכדורסל. מה שכן, כשהייתי קטן חשבתי שקוראים לזה עימנואלה (כמו עימנואל אבל נקבה)...

kedeman

New member
פעם הפעילו ככה גם מכוניות

תחשבו איזה סיוט כל פעם שצריך להפעיל את המכונית צריך היה ללכת למיקדימה שלה ולסובב את המנואלה....

נ ו ם

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifאיתמר עבר טסט../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif

Princess 1

New member
איתמר, ה-מ-ו-ן מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה סה??? יש כזה דבר שמן סנדות?? שברתם לי את המוסכמות של התנועה!!! הרסתם לי את כל מה שהאמנתי בו! ניפצתם לי את האידיאולוגיה של החיים שלי! קרעתם את המחשבות שלי!!! חיי אינם חיים יותר!איך אני יישן בלילות?!?! אני יקום בבקרים עם הידיעה?!?!

מאיושית

New member
מזל טוב איתמר../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

תנהג בזהירות
ועשיו תתכונן לחלק הכי מורט עצבים שיש- הספירה לאחור עד שייגמר החונך...

שים לב הודעה חשובה!

בזמן האחרון יש לחיילים תחביב לזנק לכבישים מאחורי מכוניות, ולנסות להידרס (עד כה בלי הצלחה), תיזהר מהם, הם מסוכנים.

נ ו ם

New member
וכדאי שתזכור

"אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים"

למעלה