בקשר לסדר וניהול הפורום .

lililulu

New member
לא הבנתי איך אנחנו קשורות לזה../images/Emo12.gif

את מדברת פה על המנהלות ועל דילב אז מה אנחנו בתור הפורום צריכות להגיד? זה לא החלטה שלנו גם אם נגיד רעיון טוב זה לא שבגלל זה יבצעו את הרעיון

../images/Emo206.gifכנסו ../images/Emo10.gif

הם החזירו לי מסר. שאני חייבת להגיע אליהם למשרדים ברמת גן. ואין סיכוי שאני יסע לשם בשביל ניהול פורום ! אמרתי לה משהו ומקווה שיא תשתכנע :\

lililulu

New member
איזה פלצנים כל כך קשה להם להגיד לך כן/לא?!

בשביל מה?! תקרעי ת'תחת כדי להגיע לשם ובסוף גם אם הם יגידו לך שכן הם ידברו איתך איזה חצי שעה!!!! רק ההתארגנות להגיע לשם תיקח לך יותר זמן! פשוט תתבכייני להם שאת גרה בדימונה אוב איזה חור כזה שאין לך איך להגיע ממנו לרמת גןD=

../images/Emo108.gifיאאאא אמלההה איזה רעים הםם

באמת תעשי כמו שעמית אמרה... תגידי שאת גרה מאד רחוק ואין לך איך להגיע.. יאא אמלהה איזה רעים הםם..קשה להם להגיד כן או לא באמת? אוףף...

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחח הם נכנסו לפורום ראו את ניבולי פיך

והחליטו שלא D=

../images/Emo135.gif../images/Emo6.gif - כנסו

אמרתי להם שאין לי כסף
[זה לא נכון- כן ?] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושזה רחוק ואני מפחדת ללנסוע לבד ושרעות אמרה לי שהיא תלמד אותי איך להשתמש.

MaStuLa76

New member
יא אבל למה את מספרת את זה פה../images/Emo6.gif

אם הם יכנסו ויראו

../images/Emo141.gifחחח כול הכבוד!!!!

אל תלחצי דילב אנחנו יודעים שיש לך כסףףףף את כל היום מקבלת כסף מהרווחה לעמותת מוכים מכל הילדים שיש לך

../images/Emo141.gifחחחח כפרעל הדבור שלך../images/Emo6.gif

אאת קורעת אותיייייייי
הנבלות משתלטת בך!!!!! ויש עובדות בשטחחח
נוולית חמורית
חחחחחחחחחח

../images/Emo141.gifיאא אבל למה=\\\\

מי שישמע פורום כאילו את הולכת להתקבל לאיזה עבודה
איזההה טיפשים למה זה ככה אוף=[[[ יא מקווה שהם השתכנעוו דילב??תגידי להם אני אשה עסוקה מרובת ילדים מוכים ולא יכולה לעזוב אותם לבד

../images/Emo126.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif תראו מה עשיתם לשירשור . ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חחח ,, D; דילב ... , ? את יכולה להמשיך להיות אדומה , וכשתצטרכי לסדר ת'פורום - אז תכנסי למשתמש של אחת המנהלות , הבנת ? . :) ולכו לאוף , אל תדברו פה .

למעלה