בקשר לניק קרטר.

eyal10

New member
בקשר לניק קרטר.

משהו שמאוד מסקרן אותי. האם ניק קרטר הוא הומו? ידוע לי שמידי פעם הוא יוצא עם בחורות.אבל זה נכון שהיו לו גם כמה קטעים עם בחורים?? יכול להיות שהוא דו??

howiefan

New member
בקשר לאיל10

משהו שמאוד מסקרן אותי. האם איל10 הוא הומו? ידוע לי שמידי פעם הוא יוצא עם בחורות.אבל זה נכון שהיו לו גם כמה קטעים עם בחורים?? יכול להיות שהוא דו??

eyal10

New member
חחחחח

את יודעת (או שאתה יודע) כמה הומואים יוצאים עם בחורות רק בכדי להסוות?? ולא..אני לא הומו.אבל זה מסקרן אותי לדעת. ניק קרטר הומו???

howiefan

New member
חחחחחחח

זה מסקרן אותי, איל אומר שהוא הומו, הוא בטח מתעניין בניק, אני אלך להודיע לחברתו של ניק, דוגמנית העל, שיש הומו שמתעניין בחבר שלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבדיחה מצויינת!

בחיים שלי לא ראיתי כזאת שאלה מטומטמ

טוב אז ככה... למי אכפת אם הוא הומו או לא?!?! לא מעריצים מישהו לפי האם הוא הומו או לא, מעריצים מישהו לפי המוזיקה שלו בלי קשר לנטיותיו המיניות!!!

eyal10

New member
רק מלחשוב שניק קרטר

יורד לגבר ולא לבחורה מעוררת בי חלחלה...פיכססססס.

nicky fricky

New member
אני לא בעיניינים אז...

איזו דוגנית על?? ואיזו חברה?? ואיך קוראים לה, כמה זמן הם ביחד ומי היא?? אוקיי אוקיי אני יודעת המון שאלות אבל בכל זאת אני חייבת לדעת.... אז פליז תעני לי בהקדם האפשרי אוקיי? נ.ב אני לא פה כי אמא שלי עברה התקף לב והיא בביה"ח אז אני איתה ושאר הזמן אני אצל אבא שלי ושם אין לי אינטרנט 24 שעות ביממה אז סורי שאני לא כאן אוקיי? ביי חבר´ה לוב יו ו... תודה מראש ניקי

לניקי!../images/Emo140.gif

רק רציתי לאחל לאמא שלך החלמה מהירה ושתרגיש טוב... אוהבת חן

mya 6

New member
ניקי!!!

מה? למה? איפה? מתי? למה לא אמרת לי!!!!! היא בסדר?!?!?!? למה זה קרה לה?? תעדכני אותי בבקשה!!! והחלמה מהירה וקלה!!! מעיין.

mya 6

New member
בלי להעליב..

אז מה?.... גם אם הוא דו או הומו... זה לא משנה... כול עוד הוא ימשיך להיות חמוד כמו שהוא עכשיו... לי אין שום בעיות... (חוץ מיזה... אני מכירה אנשים שהם דו... ולדעתי... הומואים יותר חמודים מסטרייטים...)

למעלה