זה מסקרן אותי, איל אומר שהוא הומו, הוא בטח מתעניין בניק, אני אלך להודיע לחברתו של ניק, דוגמנית העל, שיש הומו שמתעניין בחבר שלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבדיחה מצויינת!
איזו דוגנית על?? ואיזו חברה?? ואיך קוראים לה, כמה זמן הם ביחד ומי היא?? אוקיי אוקיי אני יודעת המון שאלות אבל בכל זאת אני חייבת לדעת.... אז פליז תעני לי בהקדם האפשרי אוקיי? נ.ב אני לא פה כי אמא שלי עברה התקף לב והיא בביה"ח אז אני איתה ושאר הזמן אני אצל אבא שלי ושם אין לי אינטרנט 24 שעות ביממה אז סורי שאני לא כאן אוקיי? ביי חבר´ה לוב יו ו... תודה מראש ניקי
אז מה?.... גם אם הוא דו או הומו... זה לא משנה... כול עוד הוא ימשיך להיות חמוד כמו שהוא עכשיו... לי אין שום בעיות... (חוץ מיזה... אני מכירה אנשים שהם דו... ולדעתי... הומואים יותר חמודים מסטרייטים...)