בקשר לניצנים...

MafistoCat

New member
שאלה בנושא

יש דד-ליין להזמנת כרטיסים? אני כמעט ולא שותה קוקה-קולה כך שמספר הפקקים שיש לי הוא בערך שליש מהדרוש. האם אני אספיק לקנות כרטיס לאחת ההופעות (לא של כנסיית השכל ואביב גפן) או שהם נגמרים כמו חלות ביום שישי בצרכניה? תודה

MafistoCat

New member
דבר נוסף

איך אפשר לדעת כמה כרטיסים נשארו? אני רוצה להגיע להופעה של אהוד+מאיר+אביתר בנאי אבל עד שיהיו ברשותי 15 פקקים הרבה כרטיסים יימכרו.

MafistoCat

New member
קצת באסה

יהיו שם הופעות מעולות (במיוחד הבנאים והרוק התל-אביבי עם ערן צור!) וקצת חבל לפספס שהן כמעט בחינם וגם במיקום גיאוגרפי סביר בהחלט עבורי. אולי עניין ה-5000 אנשים הוא גם בעיה אבל אם אשיג 15 פקקים בטח אדאג שהיא לא תפריע לי.

אפשר גם לקנות כרטיסים?

תגידו חברים איפה אני משיגה אינפורמציה כתובה (להורים שלי. נו לכו תבינו אותם....) על ניצנים?

MafistoCat

New member
לא ניתן לקנות כרטיסים בכסף

אך ורק בפקקי רעל. שלחי את הוריך לאתר אינטרנט של הפסטיבל בכתובת המצורפת. אם זה לא יספיק להם שיבואו איתך להופעה ויראו מה קורה שם באמת

lonely TearDrop

New member
אנננייייי!!!!

ואני באה גם לרוק ת"א בניצנים.. ועוד קצת פקקים ואני באה גם לנטאשה.. משתלם לחטט בפחים!!

lonely TearDrop

New member
אני וחברה שלי השגנו בערך 70 פקקים

את רובם השגנו מפחי מיחזור חלקם מניצול של אוהבי קולה ובערך שניים מפח זבל אמיתי (כמו שצריך!! חח סתם..) ועכשיו יש לי גם לנטאשה מיותר לציין שכבר ניצלנו את כל הפקקים, נכון?

exit_from_here

New member
יש לי לנטאשה ואני רוצה לעוד

אבל אני עדיין בהתלבטות אם ללכת או לא

mnbv4

New member
בעע...

יש לי ולחברה כבר כרטיסים לאביב אבל יכול להיות שלא ירשו!! :,-(

ZVI Z

New member
לי יש לרוק ת"א

עם עוד 2 חברים רק בגלל עברי לידר הבעיה היא שכדי שהם יבואו איתי לעברי אני הולך איתם לסאבלימינל

למעלה