בקשר למשאבים

rony62

New member
בקשר למשאבים

יש דרך לחשב כמה החיטה הכפר צורך? כי יש לי הרבה פחות חיטה בפיר אוור ממה שצריך להיות. עוד דבר, אני יודע שיש הרבה מאוד אנשים פה מטרנס פוורמרס (אני משלוחה TF5), יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת אם המשאבים בהתחלה... אני רוצה כבר להתחיל לייצר חיילים ולעזור במלחמה (השם שלי במשחק זה Naises) תודה לעוזרים.

n lee

New member
אה...

אתה החדש ששלחתי לו הזמנה לברית... טוב לדעת... ברוך הבא לטרביאן כל שאלה/בקשה אתה יכול לפנות אלי (וגם אל מוטי) ואתה יכול לחשב כמה חיטה הכפר צורך לפי הכמות אנשים שיש לך בכפר את זה אתה יכול לדעת לפי הציור שנראה כמו אלומה של חיטה יש 2 מספרים המספר הימני זו התפוקה של החיטה לשעה, והמספר השמאלי זה כמה הכפר צורך חיטה גם אם תעמוד על התמונה הזו זה רושם שם צריכת חיטה (תרגום חופשי לעברית) שיהיה בהצלחה!

rony62

New member
תודה

תודה על העזרה הברית שלנו כרגע משתתפת במלחמה?

n lee

New member
השלוחה הספציפית שלנו

לא ממש אנחנו שלוחה "אקדמית" רוב הכפרים בה חדשים ולא מפותחים בשביל להשתתף במלחמה אבל הם יודעים על קיומנו, בהחלט יודעים המזל הוא בעיקר שהכפרים בשלוחה רחוקים מהאש שמושלכת על הברית

KrackeR

New member
הבעיה היא

שאם יקרה מצב שאנחנו נפסיד במלחמה חס וחלילה :\ אז הם ישמידו גם אותנו

rony62

New member
אין מצב

לא נראה לי שמוטי וכל הטובים של הברית ירשו שהיא תפסיד תאמינו לי שאנחנו ננצח של מה שצריך זה לחשוב קצת

YitzchakRRA

New member
צריך לעודד את רענן

נראה לי כל התקיפות עליו מייאשים אותו.

n lee

New member
מה שניר אמר!

TF לא מפסידה וכמה תקיפות לא יהרגו אותנו אנחנו עם המון כוח והמון אנשים שעושים אחלה עבודה סוף סוף יש לנו אתגר במלחמה הזו! כי את EAST אכלנו בלי מלח

למעלה