בקשר למקס

בקשר למקס

טוב אני קצת בהלם אבל קראתי איפה שהוא שמישהיא שמכירה את מקס והיתה גם אצלו בבית קיצר היא אומרת שבמציאות הוא לא נראה כזה טוב כמו בתמונות ובטלויזיה והיא אומרת שהאופי שלו מגעיל או במילים שלה סתם ילד חרא הכי מאכזב!

king iverson

New member
אני מכיר את מקס

אני משחק הרבה כדורסל בבית ספר שבו הוא לומד ( תלמה ילין ) ויצא לי לדבר איתו.. הוא בסדר גמור, אני אומר לו שלום והוא מחזיר, הוא לא תופס תחת מהפרסום שלו והוא לא איזה אחד ששמח מכל אחד שמדבר איתו. מבחינת יופי, שאלו אחרים...

אבל...

יש לי הרגשה שזה נכון הוא נראה מנייאק ובגדול הוא סתםמ ילד קטן אז אני לא אתפלא אם הוא מתיחס לבחורות מגעיל However עדיין הייתי עושה לו טובה או 2

Ondine

New member
למדתי איתו בכיתה

חמוד, בלונדיני, נראה טוב, יכולות ורבאליות של עציץ (אם כי הוא יודע לחקות מבטא סקוטי ממש טוב)... וזהו בערך:)

Ondine

New member
למדתי איתו בכיתה

חמוד, בלונדיני, נראה טוב, יכולות ורבאליות של עציץ (אם כי הוא יודע לחקות מבטא סקוטי ממש טוב)... וזהו בערך:)

shahafs

New member
מממממממממהההההההההההה??????

יייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני ממש אבל ממש לא מאמינה!!!! באמת? מה יש לך תמונות שלו? כאילו מהכיתה וזה?

דיייייייייייייייייייי הכי כיף לךך

יו ספר ספר פרטים הייתם חברים טובים?! הוא ילמד איתך גם השנה בביצפר?

J e s s e

New member
אם את לא מאמינה בו

ומאמינה לכל מה "שמישהי שמכירה את מקס אמרה" אז למה הקדשת לו את הכינוי שלך? חחח זה סתם שטויות!!

למעלה