בקשר למפלגת שרון

בקשר למפלגת שרון

לפני שנים רבות נשבעתי שלא אצביע לשרון..למה??..משום שהוא היה אחד מקבוצה שהביאו את מנחם בגין לפרוש מהחיים. היום לצערי אני חייבת לקבוע שרק הוא טוב לעם ישראל ויש לתת לו לסיים את המלאכה החשובה בה התחיל. אז יאללללה לכו להצביע לשרון תנו לנו לחיות את חמישים השנים הבאות בכיף..כלכלה חזקה, בריאות טובה, חינוך טוב וכמובן בטחון.

מה זה ביטחון...........

ממש פסטורליה והרמוניה יש כאן.... את חיה באשליות אם את חושבת שהערבים לא שונאים אותנו יותר. תאמיני לי שהם יפטרו מאיתנו בהזדמנות הראשונה שתהייה להם. זו תהייה טיפשות וחוסר אחריות לבחור בשרון ובמפלגתו.

bhnadav

New member
את מצחיקה.

כי כל ההודעות שלך נשמעות כמו דמגוגיה זולה שמטרתה למנוע מאנשים כאן לבחור שרון, אפילו אם הדברים שאת אומרת הם נכונים (למרות שלדעתי הם לא נכונים, אבל אנשים רבים חושבים שהם נכונים).

אבל אני באמת חושבת

ששרון יהיה אסון למדינה. אם לא הייתי חושבת כך לא הייתי רושמת...

עם השחיתות תמשך לא תהיה מדינה

בעוד 50 שנה. כאן את מפספסת נקודה עיקרית. שרון אולי עושה כרגע את הדבר הנכון מבחינה מדינית, אבל זה ענין של תהליך מתמשך (20 שנה לפחות) והכוון ברור. כאשר נחתם הסכם אוסלו היה ברור לכולנו שתקום מדינה פלסטינית בשטחי יהודה שומרון ועזה. וזה יקרה עם או בלי שרון ... לעומת זאת, מצב השחיתות כאן מצד אחד (חבר כנסת שמעתיק עבודות לאוניברסיטקה ואומר "90 אחוז מעתיקים" בלי בושה) והמצב החברתי מצד שני (ההפרש בין עניים ועשירים) הוא על סף פיצוץ. לא מחר בבוקר אבל אולי בעוד 5 או 10 או 15 שנה ובזה יש לשרון יד ורגל ובן, והוא לא יכול לתקן. אני לא בטוח שפרץ יכול לתקן - אבל יש לו צאנס ולכן אצביע עבורו.

SHRlKE

New member
פרץ מושחת בדיוק כמו שרון

כל העסקים שלו עם הועדים הגדולים.

gidi2005

New member
היית מת שתהיה לך משכורת כמו לוועדים

בנינו אתה מקנא נכון ?

SHRlKE

New member
אני לא מקנא באף אחד

נראה לך הגיוני שלועדים יהיו תנאים מיוחדי ולשאר עובדים העובדים בסקטור פרטי לא?

SHRlKE

New member
אל על הופרטה לא?

אז זה לא ענייני.חברת חשמל לא לכן אני לא מבין למה הם מקבלים חשמל חינם ומשכורות העתק?

gidi2005

New member
כי יש להם כוח .כי זו השפה שהליכודני

מבינים .מרכז הליכוד כולו כוחני .זו המנטליות .אז ברומא כמו רומאי .אבל בנינו איך היית רוצה משכורות כאלו .אז תתארגנו בוועדים חזקים תצטרפו לוועדים של פרץ וכך תגיעו להישגים .אלא שפרץ זה מה שהוא רוצה לעשות והוא יעשה .הוא יגדיל את המשכורות .לאט לאט באחריות ובנחישות

אתה אולי היית רוצה

אבל לא כולם חמדנים ומושחתים כמוך. יש כאן גם אנשים ישרים!

NacroMittler

New member
אין שום קשר בין מה שהוא אמר

לשחיתות! כולה רוצה משכורת גבוהה. זה לא טבעי?! את לא היית שמחה אם היית מקבל העלאה של 300% במשכורת שלך?

כמובן שהייתי שמחה לקבל העלאה

במשכורת, אבל אם אני הייתי אחראית על המשכורות לא הייתי עושה זאת - כי זה פוגע באנשים אחרים, וזה לא צודק. חוץ מזה זה לא קשור לדיון בכלל הרצון להעלאה במשכורת. ואני לא אקבל בשום פנים ואופן שוחד או דברים בסיגנון אם זה נוגד את העקרונות שלי!!!

NacroMittler

New member
אבל הוא לא דיבר על שוחד

גם אני לא הייתי מקבל שוחד, כי זה נוגד גם את העקרונות שלי, אבל פה לא מדובר על שוחד. גידי אמר: "אבל בנינו איך היית רוצה משכורות כאלו". את אמרת שלא, כי את ישרה ואת לא חמדנית ומושחתת. ואני אומר, למה לא? מה הקשר לשחיתות? מה הקשר לשוחד? כמובן יש בזה שביב של חמדנות, אבל בסך הכל, כולנו חמדנים במידה מסויימת וזה טבעי ולגיטימי. עושר תורם רבות לאושר שלנו (לא רק אבל עדיין) וכולנו הרי רוצים להיות מאושרים, לא?

מההודעה שלו נוצר רושם

שלא מריח טוב. הוא אמר: "אבל בנינו איך היית רוצה משכורות כאלו. אז תתארגנו בוועדים חזקים תצטרפו לוועדים של פרץ וכך תגיעו להישגים". תשים לב למילה הישגים. ההישגים הם לאו דווקא העלאה במשכורת, זה יכול להיות גם משהו אחר, כלומר קידום לא ישר וטובות הנאה. אני מתכוונת שאולי האנשים המתארגנים בוועדים חזקים שנותנים כוח ועוצמה לפרץ (וביחד שניהם משביתים את כל המדינה), והכל על חשבון הציבור החלש, אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אין כל פסול ברצון להעלאה במשכורת או קידום, אבל צריך להקפיד שזה נעשה מצורך ולא ממשחקי כוח.

NacroMittler

New member
תגדירי משחקי כוח

לעניות דעתי, כל החיים שלנו מבוססים על משחקי כוח כאלו ואחרים. אם זה בעבודה, בלימודים בחיים האישיים ובכל תחום אחר. איפה לדעתך עובר הגבול בין לגיטימי ללא לגיטימי?

לא נכון

מי שראוי או מצטיין בתפקידו או אפילו משתדל לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר - צריך שיתוגמל, שיקודם בתפקידו או יקבל משכורת יותר גבוהה. צריך פשוט לעשות את העבודה כמו שצריך, שיהיה מוסר עבודה. אנשים כאלה צריך לקדם. אבל לפי הרושם שנוצר + השחיתות השילטונית המוכרת, פרץ מקדם עובדים כדי שיתנו לו כוח ויתמכו בו. כל זה נעשה ממניעים לא טהורים, וזה פסול מבחינתי. ויתכן שזה המצב גם במקומות גדולים, תאגידים כמו התעשיה האווירית. פשוט אסור לתת לזה יד! יכול להיות שזה המצב במדינתנו "המתוקנת". כמו שאמרתי, אסור לתת לזה יד.

למעלה