בקשר למפגש....

קורל 2000

New member
בקשר למפגש....

היי כולם! אני מעריצה ענקית של רן....יש לי פוסטרים שלו והכנתי קלסר עם כל התמונות שלו.... ואפילו פתחתי לו אתר בטיפו.............. אז רציתי לדעת איפה מתקיים המפגש כדי שאני יוכל להגיע..ומתי הוא מתקיים?? מקווה שתענו לי תודה מראש קורל...

sukrazit

New member
ההרשמה נסגרה...

אם נרשמת אז המפגש מתקיים במאי עדיין אין תאריך מדויק והוא כנראה יהיה בתל אביב

קורל 2000

New member
מה זאת אומרת ניסגרה..חחחחח לא הבנתי

מתי נירשמו? ולמה צריך להרשם במפגש עם יהודה סעדו לא היה צריך להרשם...רק בפורום אמרו ביקשו לכתוב מי בטוח מגיע..וזהו...לא קבעו מקומות...

Meytar 888

New member
הסבר מדוייק:

לפני חודשיים משו כזה מנהלת האתר הרישמי והפורום הרישמי של רן נכנסה ואמרה שמי שרוצה להיות במפגש צריך לשלוח מייל לכתוב בלה בלה בלה ולכתוב את הפרטים שלו,עד לתאריך מסויים 15.3 אני חושבת. אחרי התאריך הזה לא היה אפשר להירשם יותר. אם לא נרשמת את לא יכולה להגיע כי זאת רשימה מסודרת וסגורה! עכשיו,הבאת דוגמא של מפגש עם יהודה סעדו וזה נכון כי זה מפגש פורום. בכל מקום יהיה לך מפגש פורום! אבל זה מפגש מעריצים! אלו שלושה פורומים: הפורום הרישמי,אנחנו (הפורום בתפוז אנשים) ועוד פורום. לסיכום-אם לא נרשמת למפגש מעריצים את לא יכולה להגיע למפגש. את תוכלי להגיע אבל לא יכניסו אותך אלא עם כן יש לך פרוטקציות או שנרשמת. אפילו אם מישו לא נרשם למפגש הוא עדיין יכול להשתתף במתנה של רן ובברכות. מקווה שעכשיו כולם הבינו ושעזרתי. מצטערת עם מישו רצה להגיע ולא נרשם.

אבל את בכלזאת יכולה לעזור לנו../images/Emo189.gif

עם המתנה אנחנו נורא נשמח

netapet2

New member
../images/Emo207.gif

היי, אממ רציתי לומר.. שבבלוג של חברה שלי אז היא עושה משחק כזה, של 50 החתיכים... ואני הוספתי שם את רן דנקר
אז אם אתם רוצים שהוא יהיה מהמקום הראשון אז שווה להצביע, זה האתר: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=234439

למעלה