בקשר למפגש

OFIRB9

New member
בקשר למפגש

ראיתי שיש בעיית זמן ומיקום, אז רציתי לשאול את כל מי שנמצא כאן ומעוניין להגיע למפגש שיערך בחופש, איזה תאריך הכי נוח לכם? חשבתי גם להעביר את המפגש לפארק הירקון או משהו, כדי שלא תצתרכו לנסוע כל כך הרבה, מה דעתכם?

Goggle Girl

New member
וואי... מפגש של הפורום הזה...

אני שוב ממליצה לשלב עם המפגש של פורום אנימה ומנגה... ואם כבר לעשות בעזריאלי, יש תחנת רכבת ואוטובוס בדיוק ליד

OFIRB9

New member
ממש לא!

בלי להעליב את שתייכן, החברה ממנגה ואנימה הם חבורה של סנובים! אני מעדיפה רק המפגש המשולב של דיג'ימון\פוקימון\סאקורה ונייקו! את לא עונה לי לטאלפונים! ;; ומה פתאום לא באה!? בשבילך אמרתי בפורום סאקורה שבשום פנים ואופן לא עושים את זה ב22!!!

Ray girl

New member
יכול להיות שב22 אני חופשיה

ועם כבר -את- לא עונה לי לצלצולים מה אני שומעת מאורי שרק מחר את חוזרת?! נההההההה?! ואין בסוף הופעה בג'אז בגלל שחצי קבוצה החליטה, לשבוע לפני ההופעה, שלא בא לה להופיע.

Goggle Girl

New member
למה? כי הם לא אוהבים שרשורי בישים?

וחוץ מזה, בלי להעליב, רק מדגם מייצג כאן, אם אני וחופית, קריא, שני אנשים שונים, מסתדרים עם הפורום ההוא, את, קריא, אדם בודד, יוצא דופן כאן. חוץ מזה את לא באה לפגוש ממש את _כל_ הפורום. את באה לפגוש את האנשים את יודעת שאת מסתדרת איתם. חוץ מזה אם כל הפורום הזה גם יבוא אז יהיה לך גם אותם.

OFIRB9

New member
מצתערת

אני פשוט ממש לא סובלת את הפורום הזה...יש שם אנשים מאוד מגעילים לפעמים

Apikachu L

New member
כנ"ל.

אני מנסה להשתתף שם והכל אבל לא ממש מרגישה שייכת...מה הבעיה שלהם עם לפתוח שרשורי ציורים? ו

Goggle Girl

New member
... ניראה לי הבנתי חלק מהבעיה...

מה לעשות, הפורום ההוא זה לא הפורום הזה
אתן באות לשם ומצפות למצוא את המסגרת של הפורום הזה. זה קצת בלתי אפשרי, בגלל שמה לעשות, זה אנשים אחרים עם הנהלה אחרת
ויאנה, אני דווקא חושבת שאת מסתדרת לא רע שמה o_O

WoLfN

New member
המ...

לא יצא לבקר בפורום של מנגה ואנימה, אבל *לדעתי* עדיף לשות רק שלנו, לא? או שלנו ושל פוקימון, כי זה בערך אותם אנשים (חוץ מכמה, שגם יכולים להכיר^^;) ו... ו... ו?^^;

OFIRB9

New member
מסכימה איתך

עם נזמין גם את מנגה ואנימה זה יהיה הקהילה שלהם לבד ושלנו לבד, לא חבל?

Digi Lista

New member
גם אני הייתי שם פעם...

האמת שעוד לפני שהפורום הזה נפתח(הייתי בשני כינויים אחרים) וגם אחרי(לפני כמה חודשים). לכול פורום יש אופי מסויים,האנשים הם שעושים את הפורום,אי אפשר לבוא ולצפות ליחס מסויים שמקבלים בפורום אחד כשנכסים לפורום אחר ומנסים להשתלב,חשוב לזכור שבגלל שפורום מנגה ואנימה יותר ותיק החברים בו ערכו המון מפגשי פורום ועיצבו אופי שונה שמתאים להם אבל לא בהכרח מתאים לכול אחד(וגם לא בהכרח אומר שהאופי שם הוא רע,ממש ממש ממש לא). אישית אני לא שם בקביעות כי מלבד כאן אני לא משתקעת בפורומים נוספים,אני נודדת ומידיי פעם קופצת לביקורים(או לפחות סתם קוראת ורואה תמונות)בפורומים שונים. פורום אנימה ומנגה הוא פורום שקיים כבר הרבה זמן וזה אומר שלאנשים כיף בו,כמובן שזה תלוי למה מצפים,אם הנושאים המדוברים בפורום מעניינים אפשר להיות שם בלי להגיב. אני שמחה שלפחות פה אתן מרגישות טוב ונוח,אני בטוחה שהמצב גם הפוך ויש כאלה שלא נעים להם אצלנו

Ray girl

New member
גם את מאלה שלא יכולים להשתקע במקום?

חשבתי שרק אני כזאת. חוץ צפה, שלצערי הרב זה כבר לא ממש בקביעות, ובעוד מקום אחד אני לא מצליחה ממש להשתקע במקומות. אניבאה, אומרת שלום, קצת מדברת, ובהדרגתיות עוזבת. זה מעצבן =.= אני עלה נידף עם הרוח (או עם המצב רוח של אבא שלי... תלוי...)

זה נכון.

גם אצלי. זה בין הפורומים היחידים שבאמת נשארתי הרבה זמן אצלו, אפילו שעשיתי הפסקה באמצע. בדרך כלל אני נמצאת בפורום מסוים כמה חודשים, ואז משעמם לי ואני עוזבת. פה זה אחרת. פה אני גם הרבה פחות חוששת מתגובות של אנשים כשאני כותבת הודעות, אבל זה ממש נכון שבכל פורום אווירה שונה.

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

כיף לשמוע שאת לא פורשת מכאן ולא חוששת מתגובות של אחרים כשאת כותבת הודעות,זה אומר שהצלחנו במשך כמעט שנתיים שהפורום קיים רשמית(1.7 זה שנתיים)ליצור אווירה טובה ושאנשים מרגישים נוח ואחרי הכול מי שיוצר את אופי הפורום זה הגולשים שבו

למעלה