בקשר למפגש

OFIRB9

New member
בקשר למפגש

ראיתי שיש בעיית זמן ומיקום, אז רציתי לשאול את כל מי שנמצא כאן ומעוניין להגיע למפגש שיערך בחופש, איזה תאריך הכי נוח לכם? חשבתי גם להעביר את המפגש לפארק הירקון או משהו, כדי שלא תצתרכו לנסוע כל כך הרבה, מה דעתכם?

שלומי72

New member
פארק הירקון??

רחוק למישהו שגר באילת

Warcraft3

New member
אני מציע....

שנעשה את זה בלונה פארק תל-אביב. או בסופרלנד, יהיה פנאני....

הכי טוב במרכז הארץ

כי יש אנשים מכל הארץ. ושאפשר להגיע בקלות בלי רכב פרטי. (אילת... למה? יום שלם רק בנסיעה יתבזבז לרוב האנשים פה). אגב תמונה אחלה אבל... למה????????? למה?????????????? למה????????? למה פיקצ'ו?????????? שונא את הצהוב.. שימישו במקומו איזה איווי או פרט. רק לא פיקצ'ו !!!!! סוף מכתב זה נכתב ע"י אש"ף (אגודת שונאי פיקצ'ו בע"מ).

Yuske

New member
למה לא?

אני בעד פארק הירקון ליד המשפחה של רוח הלוייתן של יפתח. הכי נוח נדמה לי לכולם לא?

OFIRB9

New member
הוא עוד שם??

חשבתי שהוא אצלי בצנרת ואגב, המפגש יהיה עם פורום דיג'ימון וסאקורה, חלק רצו בעזריעלי וחלק מוכנים בפארק הירקון, רק דבר אחד, ממש ממש ממש חם!!! תחשבו על זה אני בעד הלונה פארק כי די מדאיג אותי ללכת לאזריעלי (בחיי אני ממש לא יודעת לכתוב את זה הה?)

Houndour

New member
חח זה לא צריך להדאיג אותך.. ../images/Emo79.gif

גם אני כזה וגם זה שהגבת לו וגם זקנת הפורום, המשיח-צ'אן ^^ אכן 18 גיל מעצבן.

Yuske

New member
נו יאללה!

אני ביום שישי הזה בן 18 ועדיין אוהב פוקימון! כך גם רמי וגם המשיח שהיא בכלל בת 19. אל תיהי ישראלית טיפוסית שכל דבר שהוא לא מכוניות יריות וכו זה סתם סרט מצוייר!!! זו ממש לא סיבה לא לבוא למפגש פורום!!

../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifמגניבבב אני לא הכי גדולה פההה

יששששששששששששש
עכשיו אני לא מרגישה זקנה חחחח

למעלה