בקשר למפגש

OFIRB9

New member
מוזמנת כאורחת כבוד!!!!!!!

*מביאה לך הזמנה נוצצת שניראת כמו זהב אבל זה לא באמת כי אין תקציב*

DanaDuck

New member
חחח..

תודה

HuGo Hell

New member
לא כדאי פשוט... ../images/Emo1.gif

לעשות הצבעה לאיזה מקום הכי עדיף ותאריך?

../images/Emo41.gifאוקיי-../images/Emo41.gif

מי שבעד לעשות את המפגש בעזריאלי שיגיב ב-
. מי שבעד לעשות את המפגש בירקון שיגיב ב-
. מי שבעד מקום אחר שיגיב ב-
ויגיד מה הוא מציע. ושכל אחד יכתוב מה התאריכים שהכי נוחים לו.

לא ממש משנה לי.../images/Emo68.gif/../images/Emo39.gif../images/Emo87.gif

תאריכים - 23.6 28.6 29.6 30.6 1.7 2.7 3.7 4.7

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo141.gif

לא בין התאריכים ה-2 עד ה-16 באוגוסט

ayeletkl 5

New member
../images/Emo110.gif

משהו קצת יורת קרוב לעפולה, אם אפשר [ואני ידועת שלא :(]

h p g i r l

New member
קיי ../images/Emo68.gif\../images/Emo141.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

בקששר לתאריכים של גל אז ככה- 23.6 -לא ממש יכולה, ההורים שלי חוזרים מחו"ל 28.6- אםםם זה יהיה יום אחרי שאני כנראה לא אהיה בבית יומיים ככה ש... 29.6- נראה לי בסדר 30.6-נראה לי בסדר 1.7- נראה לי בסדר.. 2.7-גם...? 3.7-גם..? 4.7גם...? לא יודעת... יש עוד ימים שלא כתבו.. אבל אלה בסדר... מה דעתכם על הימים האלה??

לא ת'אמת לא אכפת..

ואני גם לא יודעת אם אני אוכל להגיע ;; זה הכל תלוי באיך שהחופש שלי יתארגן, ובמתי אני נוסעת לצפון.. ובמפגשים של פורום אנימה ובשייט שאני רוצה לחו"ל ^^'' אה.. ובמחנה סיירים של בנ"ע ובמחנה של האולפנא שלי ^^''

OFIRB9

New member
פורום פוקימון מציע:

(המפגש משותף איתו ועם דיג'ימון) הם מציעים ללכת ללונה פארק (עם נלך הם יהפכו למיליונרים מרוב כרטיסים) מה אתם אומרים? מי שבעד שיגיד

Luli M

New member
וואי, כן! זה יהיה כיף! ^_^

אויייי איך שאני מתגעגעת לדיג'ימון חח הזכרת לי
ויש פורום פוקימון ולא ידעתי?! איפה אני חיה??? אההה כןןןןןןן יהיה ממש ממש כיף בלונה פארק! :):)

metuka15

New member
אוף..חשבתי שאנחנו לבד..

בכל מקרה לדעתי זה לא רעיון טוב ללכת לסופרלנד כי כל אחד עם החברים שלו מהעיר וזה לא מגבש וככה לא נהיה ביחד..הכי לא כל הפורום על מתקן אחד.. לא יודעת אני מעדיפה משהו יותר אינטימי..וב-23 אני לא יכולה..יומולדת =] המפ..יש רעיונות אחרים? כי כולנו בקניון זה גם לא הכי מגבש כי אנחנו נסתובב בקבוצות ובירקון יהיה ממש חם..אוף לא יודעת..אני לא יודעת אם בכלל ירשו לי ללכת =/

למעלה