בקשר למפגש!!!!

בקשר למפגש!!!!

אנשים... תראו.... חלק גרים בצפון אז אי אפשר בדרום, חלק גרים בדרום, אז אי אפשר בצפון, ולהרבה מהם, (אלה מהצפון והדרום) יהיה קשה להגיע למקום שהוא לא ת"א... אז נכון רצינו לשבת אצל מישו ולראות הכי גאים.... אבל... אנחנו באמת זקוקים לטלוויזיה כדי לראות??... הכול בראש שלנו אנחנו זוכרים בעל-פה... קיצר.. ת"א זאת האפשרות היחידה כי לי ולמעיין לא יתנו לנסוע לבית של מישו בחולון או האמת בכל מקום אחר!!.. אז ת"א זאת האפשרות היחידה... ובקשר לשופינג בת"א... אפשר להיפגש במקום כמו עזריאלי.. וללכת משם מהר לפני שכל חולות השופינג ירוצו לחנויות.. וללכת לשבת באיזה בית קפה או משו ולשתות קפה/שוקו על פי בכירתכם... ולפי דעתי זה כן צריך להיות עכשיו!!!... כי תחשבו על זה ככה.. לפעמים לאנשים אחרי כמה זמן נמאס מהפורום והם עוזבים.. זה קורה אחרי 4 חודשים בערך... אז ככה שאולי עוד מעט אנשים יעזבו ויבואו חדשים והם אחרי כמה זמן ירצו לקיים מפגש והם יגידו לא זה מוקדם.. וככה האלה... וראיתי את זה כבר קורה!!... אז ......... תחשבו על מה שאמרתי!!

birka

New member
וואי.......

בסכ"ה הצעתי את הבית שלי... לא קבעתי עובדה!!!!!!!!!

אני חושבת שהוותיקים יישארו...

אני מתכוונת אלה שתמיד פה ולא הולכים ונשארים וכל זה...

אוקיי...

האמת שלי זה אחלה סידור... מפגש בת"א..... אבל שוב.. אני אחליט רק בגללי? לא.. אז לי לא אכפת איפה הוא יהיה למרות מה שאמרתי שזה אחלה סידור.. נראה לי אחלה רעיון לשבת בעזריאלי בבית קפה(תאמינו לי...) ובקשר לוותיקים.. לדעתי הם ישארו. אני בכל אופן נשארת... (לא שאי פעם עזבתי...כן?) בכל אופן.. תחליטו אתם. לי אין בעיה בת"א או בחולון.. לא משנה לי

למעלה