בקשר למפגש אתם יכולים ביום ראשון ה-22 לספטמבר בסופרלנד?
מ מעין_נשמה New member 17/9/02 #1 בקשר למפגש../images/Emo70.gif אתם יכולים ביום ראשון ה-22 לספטמבר בסופרלנד?
S simpson New member 17/9/02 #4 כן../images/Emo45.gifולא../images/Emo31.gif כן יום ראשון ב22, לא בסופרלנד (אבל אני יכנע אם כולם ילכו לספורלנד )
כן../images/Emo45.gifולא../images/Emo31.gif כן יום ראשון ב22, לא בסופרלנד (אבל אני יכנע אם כולם ילכו לספורלנד )
ל ל א ק י New member 17/9/02 #5 כנ"ל חוץ ממה שכתוב בסוגריים...(אני לא יכנע אם כולם ילכו לסופרלנד.. כי לא יתנו לי!)
S Snitch New member 17/9/02 #9 כן../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif
ח חנבה ושמה שירה New member 17/9/02 #7 לא../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif אני בכלל לא יכולה בכלל שביום ראשון אמא שלי בעבודה ואין לי איך להגיע... חוץ מזה אני רוצה בבוקר ואני יכולה אך ורק ביום שלישי!!!
לא../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif אני בכלל לא יכולה בכלל שביום ראשון אמא שלי בעבודה ואין לי איך להגיע... חוץ מזה אני רוצה בבוקר ואני יכולה אך ורק ביום שלישי!!!
מ מעין_נשמה New member 17/9/02 #13 בינתיים זה יום שלישי בשעה שנקבע מתישהו בלונה פארק למישהו לא נוח? למימ שלא נוח תעשו מאמץ
S simpson New member 17/9/02 #12 בקניון../images/Emo70.gif שבעת הכוכבים,רננים,עזריאלי(ככה כותבים עזריאלי? )
מ מעין_נשמה New member 17/9/02 #14 פיפ! ללונה פארק! אם יש לך בעיה להגיע אתה יכול לקחת אוטובוס לקרית אונו ולבוא איתי ועם שרילי ועם מור
S simpson New member 17/9/02 #15 אמממממ../images/Emo70.gif בכיף לבוא איתך עם שרילי ועם מור אבל לא ללונה פארק
מ מעין_נשמה New member 17/9/02 #16 לכולם נוח ../images/Emo46.gif רק לך "לא נוח" להגיע ללונה אתה גר בהרצליה הלו זה חצי שעה מקרית אונו וזה חצי שעה מת"א
לכולם נוח ../images/Emo46.gif רק לך "לא נוח" להגיע ללונה אתה גר בהרצליה הלו זה חצי שעה מקרית אונו וזה חצי שעה מת"א
S simpson New member 17/9/02 #19 לא המרחק זה מה שמפריע לי../images/Emo70.gif השעמום והסחרחורת בלונה פארק, זה מה שמפריע לי מה הקטע להסתובב על גלגל מסכן ולצאת בסוף ככה
לא המרחק זה מה שמפריע לי../images/Emo70.gif השעמום והסחרחורת בלונה פארק, זה מה שמפריע לי מה הקטע להסתובב על גלגל מסכן ולצאת בסוף ככה
E EyalGoor New member 17/9/02 #17 אני לא יכול לבוא למפגש אם הוא בסוכות עכשיו כולם לשרשר: "אבל אם אייל לא יכול לבוא בסוכות, אז למה בכלל צריך מפגש???"
אני לא יכול לבוא למפגש אם הוא בסוכות עכשיו כולם לשרשר: "אבל אם אייל לא יכול לבוא בסוכות, אז למה בכלל צריך מפגש???"