בקשר למפגש

u z a

New member
בקשר למפגש ../images/Emo42.gif

מה קורה? נפגשים ביום שישי הבא?

blue4u2

New member
מבקשת שזה יידחה כי ממחר אני לא כאן

נוסעת לחו"ל, ואחזור רק בשישי הבא אחה"צ.....תודה לכן אם תוכלו לדחות זאת....

קובולט

New member
נא לרשום ביומנים 15/8/03 מפגש

כולן יהיו פ גם אלה שנוסעות ב8/8 לסיניי, לקחנו בכוונה שלושה שבועות קדימה על מנת שכולן יוכלו להתארגן על חופש מעבודה, סיום הניקיונות ביום חמישי. עדין חסר המקום ככל הנראה זה יהיה במקום פתוח! למרות שעדין יש בנות שמעדיפות אינטימיות של מסעדה (מעין26 לטיפולך בבאר). הנתניתיות שנטשו אותנו קלות מתבקשות להראות סימן חיים!!!!! ואיך אומרים- ניפגש

קובולט

New member
זה יוצא ביום שישי

נעשה את זה בבוקר וכולן יוכלו להגיע אחרת כולן עובדות באמצע השבוע וזה יותר קשה אז כמו שאמרתי לנקות ולהכין את הבית ואת האוכל לשבת ביום חמישי,שבת נכנסת מאוחר עכשיו ולכן זה יצא טוב גם לשומרות השבת

u z a

New member
../images/Emo124.gifקדימה בנות ../images/Emo124.gif

הרשמו בהמוניכן, כבר היום, למפגש פורום לקראת הריון!! נשמח לשמוע שכמה שיותר בנות (כולל המנהלות המקסימות) מגיעות למפגש הפיסגה. יאללה, פתחו יומנים (או פאלמים) וסמנו את ה- 15.8.
אוזה.

מעין26

New member
כדאי שנכין רשימה של מה כל אחת מכינה

אני מציעה שכל אחת תכין משהוא נחמד ופשוט בגלל שזה יצא בין הבוקר לצוהרים אפשר להכין מלא סוגים של קישים פשטידות גבינות לחמים לא חסר מה להכין ונעשה פיקניק בטבע, יש בגן הנדיב צל ושולחנות אפשר להביא שמיכות פיקה, בקיצור נראה לי שיכול להיות נחמד מאוד וכיפי.

מעיןבר

New member
אנחנו יכולות להצטרף אליכן ../images/Emo9.gif

או שזה רק "לשפשף לכן את הפצעים"? אם אתן לא רוצות אותנו רק תגידו. ואם כן - אז מתי ואיפה ומה אפשר להביא?

zamzam

New member
בוודאי שכן !!!! איזו מתוקונת../images/Emo140.gif

רואים שהיא נהנת לה באמבטיה..וכמובן אני מגיעה למפגש 15.8 ואני יכולה להכין איזושהי פשטידה. אין לי בעיה

mishmish25

New member
zamzam מתוקה

אל תשכחי את הדייט שלנו ... תודיעי לי באיזה יום שאני אסדר לא לעבוד בשעה שאת מגיעה....

ofik

New member
חמודה במיוחד האוצר שלך

בודאי שאשמח לבוא, אם רק זה יהיה במקום לא צפוני מדי, אני מהדרומיות, ובשבילי זה רק כייף אם תבואי מעין עופיק

קובולט

New member
מעין ופונג אתן הראשונות ברשימה!!!!!

אני מכינה כרטיסי שמות עם הכינויים והשמות האמיתיים אז בבקשה מסר עם השמות האמיתיים אלי ואיזה אוכל אתן מכינות לאוזה!!!! ואנחנו צריכות קצת עזרה בקטע המקצועי של העינין אולי הרצאה או משהו כזה.. רעיונות מכן ומכל הבנות יתקבלו בברכה

blue4u2

New member
מקווה להגיע../images/Emo23.gif...זה חשוב לי....

אשמח אם זה לא יהיה מאוחר כי אני בצהריים לא פנוייה ושזה יהיה יותר לכיוון המרכז. אם זה יסתדר כך - אגיע בשמחה רבה
ואביא עימי פשטידה טעימה
קובולט, את שמי את זוכרת....נכון?????
זהו......אני אוטוטו טסה, תרתי משמע
בייייייייייייייייייייייייייייייייייי

פּוֹנְג

New member
כמו שכתבתי כבר אז, זה מרגש אותי מאד

הרעיון שאתן רוצות לפזר עלינו אבקת הריון באופן אישי ולא וירטואלי. אבל... מסיבות אישיות שלי אני בשלב זה מעדיפה להמשיך להיות וירטואלית... אני מאד מקווה שתוכלו להבין זאת ואני יודעת שאתן תעשו חיים ויהיה לכן כייף. אוהבת אתכן.

מעין26

New member
מעין היא מדהימה וכמובן שאת תבואי

איזו שאלה, את צריכה להראות לבנות למה שווה הסבלנות, לא? ולגבי המיפגש אז זה יהיה ה15/8 זה יוצא יום שישי בסביבות הצוהרים בגן הנדיב בזכרון. בתיכנון פיקניק המוני של עשרות בנות מורעבות ומלאות הורמונים.

u z a

New member
איזה פשושית!

מעין אתן לא סתם מוזמנות, אתן אורחות הכבוד! ואת יכולה להביא מה שמתחשק לך, ואח"כ נראה מה חסר. אוזה.

נשואה 3 3

New member
מעיין היא פשוט מדהימה

מזמן לא ראיתי ילדה כל כך יפה ובשבילי המושג יפה צריך להיות באמת מדהימים כדי לקבל אותו והיא יפה. פוטוגנית ועושה עיניים למצלמה, מתוקה אמיתית. שולחת לה
תהנו ממנה היא תביא לכם הרבה אהבה.

קודם כל שימו לב לשעה !!! איפה

הימים שישנתי כמו שני אנשים ?! חוץ מזה,אם שום דבר היסטרי לא יקרה גם אני באה ! אולי אני אביא שתייה ? אוזה ,אני אעביר לך מסר יותר מאוחר !

למעלה