בקשר למפגש פורום

אני!!!!!!!!!!!!!../images/Emo163.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

בגלל.... ט-א-ז-!-!-! נ-י-צ-ן-!!!!! (ניצן על תיפגע...קבל זאת כמחמאה!) אולי אני...70% אני באה....!!! כולם לבוא...אולי תיראו אותי!!!!

ScooBy

New member
טאז...

אל תעלב אבל אתה חייב להוריד את הצבע המזעזע הזה מהשיער שלך.... תודה מראש אפרת...

אני כמעט 90% באה!../images/Emo24.gif

10% חסרים אם ההורים שלי לא ירשו- והם לא ירשו אם אני אהיה הילדה היחידה...
(לא כולל פיצי
) שיהיו לפחות 4 ילדות אני אוכל לבוא..

taz512

New member
אפרת, הצבע כבר ירד

עכשיו זה בלונד. ד"א אנשים אפשר לראות את כל הפרטים פלוס הטלפון שלי בלוח אירועים. עם למישהו יש בעיה עם הורים מודאגים הם מוזמנים להתקשר אלי ואני כבר הרגיע אותם. המלצה אישית כשאתם אומרים להורים שלכם מי אני תשתמשו בשם ניצן, להורים בדרך כלל נשמע מוזר שיש מישהו בשם טאז. טאז, השד והמפגש

פרסה

New member
חחחח תבאי תמונות :)

בעצם לא צריך נראה אותך גם ככה עדיף (אני תמיד מעדיף מצאיות והמבין יבין. סליחה השריטה שוב מדברת) אוקצור אל תבאי תמונות!!!!

M ar y K at e

New member
ממש אבל ממש לא להתיחס ../images/Emo15.gif

אין לי לאיפה לעלות את התמונות מצתערת אם תתנו לי אתרים שיש לי איפה לעלות לשם תגידו לי

פרסה

New member
ממממממ

א. לא העלית ב. יש לנו מזודה בוואלה אז user: tapuz_horse passs: forum ואם כבר יש הודעת אוף טופיק [ ההודעה לא נרשמה בכעס להמרות שכך זה נראה

M ar y K at e

New member
גם לי יש בוואלה אבל ../images/Emo15.gif

איפה המזוודה, שאני אעלה על היוזר שלי טודה

~בוכה בכי היסטרי~../images/Emo7.gif

אני יוכל להגיע רק בחנוכה ובגלל שזה לא בחנוכה אז אין סיכוי כי בחיים לא יסכימו לי לטוס לבד לצפון ובטח שלא כשאני לא מכירה אף אחד באיזור וחוץ מזה איך אני יגיע מהשדה תעופה לתל מונד במונית?! אז בקיצור אני לא יכולה לבוא.... ~דופקת את הראש בקיר,במסך,ובשולחן. מרביצה לעצמי. ותולשת שיערות מהראש~ סורי..... מקווה שכולכם תגיעו לאילת מתישהו.... בנתיים פגשתי רק את טל.... אם מישהו בא לאילת שיודיע לי!!!!! אוף אני מרגישה כזה לבד.....

אוי... אינדי..... טול....../images/Emo10.gif

אני אבוא יום אחד... אילת זה די רחוק... (אף פעם לא הייתי שם...)!!! עם אני אבוא יום אחד לאילת או לסביבה אני ישר אודיע לך!!! טופ?

M ar y K at e

New member
אינדי../images/Emo70.gif בשרה(טובה NOT) ../images/Emo15.gif

אני כל שנתיים בערך מגיעה לאילת אבל אני מגיעה בדרך כלל אם אבא שלי ואבא שלי לא יסכים לי לבוא איתך או אם דוני
מזה מצטערת

למעלה