בקשר למפגש מחר?!?!

סי12

New member
בקשר למפגש מחר?!?!

יש מצב מישהי נפגשת איתי בתחנת אוטובוס,רכבת כיא ני באה ממצפה ואני לא רוצה לנסוע עד תל אביב לבד או אפילו בתל אביב כי אני לא יודעת איך מגיעים לשם פליזזזזזזזזזזז אני חייבת לראות את נולי!!!! =-=-=-=-=-=-=-=-=-נולי=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=אני=-=-=-=-=-=-=-=-=- =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-אוהבת=-=-=-=-=-=-=-=- =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=אותך=-=-=-=-=-=-==-

אדרררר

New member
מאמי..

מחר זה מפגש פורום הבויז לא י היו.. זה מפגש שבו כל מי שבפורום נפגשיייים ווואממ יהיה נחמד מאוד חחחחח

סי12

New member
דחוףףףףףףףףףף לאדר

לא רוצהההההההההההה.............
מה כאילךו סתם חייתי בסרטיםשאני יראה אותם מה אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אז אני לא שווה לי לנסוע ממצפה ?????????? תעני לי זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףף נולי אני מתה עלייךךךךךךךךךךך איזה אכזבה!!!!

אדרררר

New member
כנסי מאמי

מחר זה לא מפגש מעריצים שהגיים בויז באים מחר בנווות הפורום נפגשות בקניון עזריאלי מי שרוצה באה בשביל לראות סוף סוווף את הבנווות שאיתןןן היא מתכתבת חחחחח ונוצרו פה המון חברויות אז יהיה שווה לבוא!! אם את יכולה ורוצה תבואי מאמי.. אל תדאגי יהיו מפגשי מעריצים :)

סי12

New member
תודה.........נשמה(לאדר)

תודה אני מזה שמחה שאמרת לי תודה מאמי............ רוב הסיכויים שאני יבוא!!!!!!!!!! מקווה לראות אתכןןןןןןןן נולי אתה מי ליףףףףףףףףףףףףףף

crazy girll

New member
אחלה../images/Emo13.gif

את באה? ורגעעע שכול אחת תגיד משו שנזהה אותכםם

כן אני באה...וכבר תזהו כי יהיו מלא

בנות.. ואים לא אמרתי אז זה בשעה רבע לארבע 3:45

crazy girll

New member
מזה שחכתת?

אבל את באה נכון?? ושרין..מה את לובשת את יודעת? כדי שאני לא יבוא לאיזה קבוצת בנות מה קורהה? חחחחחחחחח..

כן!אני לובשת חולצה כחול כהה וגינס

כהה וצעיף או תכלת או לבן.. מה יותר מתאים?!

crazy girll

New member
אין היא התבלבלה...

יש מפגש פורום והיא חשבה שהביוז באים..אבל הם לא.. את באה? זה בעזריאלי בתחנת רכבת ב..ארבע או רבע לארבע..

למעלה