אני רוצה להחליף ספרים ויש לי את "שארית החיים" של צרויה שלו ואת "נוילנד" של אשכול נבו ו"ימי רביעי" של יעל הדיה, אם יש למישהי ספר טוב ואיכותי , אני אשמח להתחלף... הם חדשים לחלוטין! אפילו לא נקראו...(כי לא אהבתי אותם)
איך שהוא יצא ואת הספרים הקודמים של יעל הדיה קראתי בשקיקה ומהחדש התאכזבתי.. קראתי עד הסוף- אבל לא נסחפתי. ואת שארית החיים אני קוראת ממש עכשיו.. ואת נוילנד קראתי- וחיבבתי (הספרים הקודמים שלו היו הרבה יותר טובים בעיני)
"עדן" ו"תאונות" היה בעצם עוד אחד שלא קראתי "שלושה ספורי אהבה" אם תרצי ואני אגיע למפגש אני יכולה להשאיל לך את מה שלא קראת- שניהם היו נהדרים למרות שראתי אותם ממש איך שהם יצאו ומעניין לראות מה אני ארגיש כלפיהם היום.. לגבי העבודה ראיון ראשון עברתי- אחריו יום של מבחנים פסיכוטכנים ועוד ראיון (מהמבחנים יצאתי בהרגשה איומה) אבל אתמול אמרו לי שאני ממשיכה הלאה ביום חמישי הקרוב יש לי יום שלם של מיונים-ושיחה עם פסיכולוג.. (מי שיחשוב באיזה משרה מדובר.. אבל היות וזה גוף גדול זה ה"פרוטוקול") יום חמישי אני רוצה להגיע אבל זה ממש תלוי בטרמפ כך שאם מישהי תגיע מהאזור (הרצליה) אני אצטרף..
ברלין אלכסנדרפלאץ של אלפרד דבלין (לא קראתי.) סוויטה צרפתית של אירן נמירובסקי (קראתי ואהבתי) סיפורים אחרונים של ריימונד קראבר (כנ"ל) העיר והבית של נטליה גינצבורג (לא אהבתי במיוחד) תולדות האהבה של ניקול קראוס (קראתי ואהבתי) ואלה תולדות של אלזה מורנטה (איזה ספר!)