בקשר למפגשוק

pruvence

New member
בקשר למפגשוק

אני רוצה להחליף ספרים ויש לי את "שארית החיים" של צרויה שלו ואת "נוילנד" של אשכול נבו ו"ימי רביעי" של יעל הדיה, אם יש למישהי ספר טוב ואיכותי , אני אשמח להתחלף... הם חדשים לחלוטין! אפילו לא נקראו...(כי לא אהבתי אותם)

פרמלה

New member
אני אשמח לקבל את "ימי רביעי". יש ספר

ספציפי שאת מבקשת בתמורה? אראה בבית איזה ספרים בני מסירה יש לי

מאורית9

New member
אני רק לומר ..שגם אני קניתי את "ימי רביעי"

איך שהוא יצא ואת הספרים הקודמים של יעל הדיה קראתי בשקיקה ומהחדש התאכזבתי.. קראתי עד הסוף- אבל לא נסחפתי. ואת שארית החיים אני קוראת ממש עכשיו.. ואת נוילנד קראתי- וחיבבתי (הספרים הקודמים שלו היו הרבה יותר טובים בעיני)

פרמלה

New member
אני רוצה אותו באמת בגלל ההנאה

הגדולה מספרה הראשון, ששמו פרח לי. קיבלת את העבודה?

מאורית9

New member
היו לה שניים לפני

"עדן" ו"תאונות" היה בעצם עוד אחד שלא קראתי "שלושה ספורי אהבה" אם תרצי ואני אגיע למפגש אני יכולה להשאיל לך את מה שלא קראת- שניהם היו נהדרים למרות שראתי אותם ממש איך שהם יצאו ומעניין לראות מה אני ארגיש כלפיהם היום.. לגבי העבודה ראיון ראשון עברתי- אחריו יום של מבחנים פסיכוטכנים ועוד ראיון (מהמבחנים יצאתי בהרגשה איומה) אבל אתמול אמרו לי שאני ממשיכה הלאה ביום חמישי הקרוב יש לי יום שלם של מיונים-ושיחה עם פסיכולוג.. (מי שיחשוב באיזה משרה מדובר.. אבל היות וזה גוף גדול זה ה"פרוטוקול") יום חמישי אני רוצה להגיע אבל זה ממש תלוי בטרמפ כך שאם מישהי תגיע מהאזור (הרצליה) אני אצטרף..

הי - אני אולי אולי אגיע. זה ממש תלוי יום

אם אראה שמסתדר לי אשלח לך מסר.

פרמלה

New member
אם את באה, אשמח אם תביאי אתך

את הספרים. אני אביא את כל מה שמניתי ברשימה בתגובתי ל-pruvence ובהצלחה במיונים!

pruvence

New member
אין לי משהו ספציפי, רק שיהיה טוב!

אני מאד התחברתי לכל הספרים שלה עד עכשיו, אבל את "ימי רביעי" אני פשוט לא מצליחה לקרוא...

פרמלה

New member
האפשרויות הן:

ברלין אלכסנדרפלאץ של אלפרד דבלין (לא קראתי.) סוויטה צרפתית של אירן נמירובסקי (קראתי ואהבתי) סיפורים אחרונים של ריימונד קראבר (כנ"ל) העיר והבית של נטליה גינצבורג (לא אהבתי במיוחד) תולדות האהבה של ניקול קראוס (קראתי ואהבתי) ואלה תולדות של אלזה מורנטה (איזה ספר!)

pruvence

New member
קראתי את כולם

אבל תיד רציתי שיהיה לי את "אלה תולדות", הוא במצב טוב? אם כן, לא איכפת לי לתת לך בתמורה את יעל הדיה...

שhira

New member
נצל"ש- לגבי אוכל וכד' במפגש

לא זכור לי שראיתי היכן שהוא רשימה או משהו כזה. \ האם מה שכתבתי שאני יכולה להביא במייל הראשוני- אותו אני אמורה להביא?

למעלה