בקשר למפגשון... ;-)

כפיתוש

New member
בקשר למפגשון... ;-)

ב``ה לא באה אבל... אני מזמינה: קיש בצל קטנטן, בלי הרבה בצ(י)ק, אפוי טוב על טורבו או בסיר(טוק ) פלא (פאנל סגול...)ירוק וה[רוס]. שיוגש בבקשה עם דג-יבשות חמוץ מתוק (רוטב לימון?). ולמנה אחרונה - מלק(י)שייק ודנונה אתם יודעים, כזה שכשאוכלים אותו נוהמים אממממ(בוש..). כשזה מוכן, תודיעו לי בבקשה לסלולרי(ת) שלי... או שאני הרא(ה )לה(כם מה זה)... תודה מראש, (חוסכת לכם להביא לי-) כפית.

ברכי

New member
כפיתוש! את מדהימה !!!

בס``ד כיפתוש. כל הכבוד לך !!! את כשרון מדהים !!! איפה כל אלו השואלים מה עם הרמה של הפורום???

ברכי... התכוונת אלי? :p ...

היא אכן מדהימה..... (בעצם למה ``היא``...?) כפיתוש...את מדהימה !!! תמשיכי כך... להוסיף משהו? אוהב... רחוק.

אייי...שכחת משהו/מישהו...

תכניסי את זה איפשהו בקטע... ``ושיריחו את זה למרחוק(ומתגעגע)...`` אוייש איזה קרציה אני...נכון? אה...מה את רוצה ?...הייתי חייב ! :) אוהב... רחוק.

כפיתוש

New member
געגוע צודק...

ב``ה אחרי ששלחתי את ההודעה התנתקתי... באמת היה מאוחר, ולמרות שכבר היה לי מה להוסיף... אז רציתי להגיד לכם, שזה לא כזה קריטי, ואם אין לכם סיר ירוק, גם תכלת יספיק בהחלט. און א שיין(ע) צלחת, לא תזיק... מלצרים לבושי שחורים עם חיוך על פנים יובילו את הארוחה בתיבת פנדורה ברכב דו גל(גלי) מעופף... היי, וגם קוקה קולה!!! אהההה, עוד מעט שבת.. תוסיפו ככל העולה על רוחכם, העיקר שיהיה לי טעים. שבת שלום, כפיתוש

מיקי*

New member
פשוש כישרון מבוזבז

למה מבוזבזב למה? באה לידי ביטוי בפורום, לא?

למעלה