בקשר למעטפה

די כבר די......./images/Emo222.gif

תעזוב אוית מה אתה נהנה לרדת עליי? מה אתה רוצה ממני לעזאזל תגיד לי מה אתה רוצה ממני?!

אתם יכולים להיות ממש ביצ'יים../images/Emo28.gif

RoieL

New member
ועכשיו רציני לגמרי

[למרות שאני עדין עומד מאחורי כל מה שכתבתי] את מוזמנת להירגע רגע, ולהעיף מבט בשרשור הזה. כולם פה חושבים שמשהו לא בסדר. אני בטוח שאת נפגעת ממה שקורה פה, בהתחלה גם אני עברתי לינצ'ים כאלה. ההודעות שלך, שתמיד גורמות לפחות לבן אדם אחד להתעצבן, הן הן עושות שם רע לפורום. אז בבקשה, תשתדלי להעיר פחות. העזרה שלך בפורום מבורכת, וכל הכבוד לך על זה, אבל ההערות שלך לאנשים "הפשוטים" (כי לפי ההערות שלך נוצר רושם שאת מושלמת) פשוט פוגעות בנו. ואם תעיפי מבט בארכיון- הריבים הגדולים נפתחו גם בעזרת תרומה לא קטנה שלך. אז בבקשה, תתנהגי כמו גולשת רגילה ולא כמו הבת של מנהל תפוז (יש לנו כבר 2 כאלה בפורום וזה מספיק), ואת עבודת הניהול תשאירי למנהלים. זה אפילו אותו שורש- נ.ה.ל, מאוד קל לזכור
בהצלחה בהמשך הגלישה

daniti12

New member
חחחחח

"פלוריסיינטה" את יודעת שאת נשמעת כמו ילדה קטנה ומפגרת?! אני םשוט נקרעת מהפיגור בהדעות שלך ט,חחח סטומה.

טוב די, תפסיקו../images/Emo70.gif

מה אתם רבים עם ילדה בת 10? לכו תריבו עם אנשים בגילכם.. אתם יכולים להגיד לה בצורה יפה שלא תעיר על כל דבר כי זה מציק, אבל למה קללות וירידות? מספיק עם זה, זה הופך את הפורום למקום מעצבן

הנה עוד עובדה../images/Emo222.gif

שאתם הילדים הקטנים ועוד עובדה לכך שכולכם מפלים אוית כי אני בת 10 וכולכם גדולים ממני. ילדים אחרים מקללים אותי שלא אמרתי להם מילה ואף אחד לא מעיר להם על זה כי כולם חברים טובים אבל אני בת 10 אז אני לבד, נכון?
המנהלים פשוט לא מתייחסים אתם לא חוסמים אף אחד שמעליב אותי והיו כבר המון כאלה בפורום כי הם חברים שלכם

את עושה טעות...../images/Emo28.gif

הם צוחקים ויורדים עלייך ואת מתעצבנת וכותבת מגילות.. תגלגלי... מה את יורדת איתם לרמה הזו? את משתפת איתם פעולה. תהיי חכמה

למעלה