בקשר למסיבת הפתעה...

a d i עדי

New member
בקשר למסיבת הפתעה...

היי בנות מה קורה? רציתי רק לשאול אם מישהו יכול בבקשה לביגד לי מה קרה עם אמא של הראל שסיפרתם לה למה היא לא מסכימה? ומה היא אמרה?"

skaatushonet

New member
התקשרתי אליה...

והיא פשוט התנפלה עליי באופן מפחיד...."זה לא בא בחשבון!!!הוא עובד מ8 בבוקר עד 9 בערב וזה ממש לא בא בחשבון!!!" פשוט רעה.למה רצית לדעת?יש לך עוד דרך???חחח

a d i עדי

New member
היא ממש יצאה לא בסדר

לא כי לא הבנתי למה היא דיברה ככה כאילו אחרי הכל אנחנו פשוט רוצות לעשות לו שמח ואני מאמינה שהראל מאוד ישמח לראות את כל המעריצים שלו אולי ביא מתבאסת כי הוא כל הזמן באילת וישן שם והכל והיא בקושי רואה אותו אבל בכל זאת זאת ממש לא צורה להתייחס ככה למעריצים של הבן שלה אחרי הכל אנחנו באמת לא רוצות לעשות רע פשוט לפגוש אותו

גלי 89

New member
כתבה היכן עושה את החופשה אמא של סקע

http://www.local.co.il/kfar-saba/showItem.asp?articleId=3218

skaatushonet

New member
מה הטריד????

היא זאת שאמרה להתקשר!!!!!מתוקה אולי כדאי שתרגעי קצת אחרי הכל אם זה היה קורה היית באה נכון?????

אבל זה נשמע ככה...

ולא ידעתי שהיא אמרה לך.... וכבר מארגנים לו משהו הרישמי ניראה לי...

skaatushonet

New member
עוד נצל"ש...חחח

מצאתי 2 תמונות של הראלי בבית חולים....{אל תדאגו הוא רק ביקר שם...}קבלו:

לאו13

New member
אויי איזה מאמיייייי!!!

איזה נשמה טהורה יא אללה!!! תודה על התמונות מאמי!!

נצל"ש :)

אני רוצה הלעלות תמונה אבל..הם גודלות ואין לי מושג איך להקטין.. למישהי יש מושג? :)

../images/Emo41.gifאההההההההההההה

זה מתי שההיתי שםם............... איזה מושלםםם הואא.. צילמתי מלא שאני יפתח ת'פיל אני ישלח לכם...

היומולדת של הראליי

הממ..מלא זמן לא הייתי פה..פשוט לא יצא..ועכשיו אני ראיתי הודעות שבקשר ליומולדת של הראל על איזה מסיבת הפתעה ומצגת..ולא הבנתי כלום.. אתם יכולים בקשה להסביר לי..? תודהה =)

אז ככה...

רצו לעשות יום הולדת להראל משהו מצומצם מהפורום אבל זה בסוף לא הסתדר וירדו מכל הנושא הזה, זאת אומרת שאין מסיבה. במקום המסיבה אפשר לשלוח ללי המנהלת ברכות ליום הולדת של הראל והיא עושה מין אלבום כזה ונותנת לו. לגבי המצגת אודליה מכינה את זה ואם את מעוניינת להשתתף תרשמי את שמך בשירשור שלה

למעלה