בקשר למטענים {2}

Shayks

New member
בקשר למטענים {2}

יש באפשרותי לקנות את מטען GP PowerBank I כולל 4 סוללות 1600mAh NiMH מתאים לסוללות AA/AAA זמן טעינה: 22 שעות מחיר: 119 ש"ח במחיר של 75 שקלים. שווה? המצלמה שלי צורכת רק 2 סוללות בו זמנית.

כן.גם הסוללות טעונות יותר%מהקיבולת

שלהן,יחסית למטענים מהירים - סביר להניח שתצטרך לטעון פעם ביומיים,אפילו יותר. במטען כזה אני טוענת את הסוללות לפלאש החיצוני שלי - מחזיקות כך אפילו שבוע - עד לטעינה הבאה.

Shayks

New member
שמועות ששמעתי

המוכר בחנות אמר שרק הטעינה הראשונית היא 22 שעות - אחר כך זה נטען כבר בשעה. ועוד שאלה - אם אני משתמש רק בשתיים בו זמנית, אני יכול להשאיר שתיים במטען גם אם הן טעונות עד הסוף, או שזה פוגע בהן ?

לא נכון - תסתכל על כמה מוציא המטען

פר שעה - בערך 100mAh - רשום מאחורי המטען (OUTPUT) . גם אני נתקלת לא פעם במוכרים 'יודעים'.ממש ביזיון. אם תכניס סוללות מרוקנות למטען כזה ותוציא כעבור שעה - יספיקו בדיוק לכמה צילומים - עד להבהוב שהן ריקות. אתה עוד עלול לחשוב שהן לא טובות והמטען גם לא - ולרוץ למוכר ההוא ש'מכר' לך את הסיפור - ולקנות עוד מטען - ואפילו יקר יותר - כי 'הוא' יטען שהוא טוב יותר. אני מכניסה למשך 16-18 שעות - ובמטען הזה אפשר להשאיר כל הזמן בשקע - לפחות במשך היום - כשתצטרך תוציא ותחליף בטעינה.

גדיש

New member
אם זה היה רק

זמן לטעינה הראשונה, אזי היצרנים לא היו רושמים את נתון הזמן בהבלטה על מוצריהם, כי אז מה ההבדל בין 22 שעות ל 18 שעות ול 6 שעות אם מדובר רק בהטענה ראשונית וחד פעמית???!!! הגיוני, לא? ביי

מבקשת לתפוס טרמפ על הנושא....

מה זה שמצויין 1600MAH , 1800, 2000? מה אומר הנתון הזה ? האם כולם מתאימים למצלמות או שכל אחד למטרה אחרת ? תודה למשיבים.

פלטרון

New member
כולם מתאימים למצלמות - אבל ..

המספר הזה מציין כמה "מיץ" יש למצלמה לתת . נניח ויש לך צינור שמחובר למאגר מים גדול ( שזה הבטרייה שלנו ) . הצינור מוציא החוצה זרם מים מסויים - השאלה היא כמה זמן הוא יכול להמשיך להוציא מים .. תשובה - עד שהמאגר יתרוקן... כך שזה תלוי בעצם בגודל המאגר של המים. ז"א - זה תלוי ב-כמה מים יש לצינור להוציא החוצה. בקיצור - המספר 2000mAh זה אינדיקטור לפרק הזמן שהבטרייה יכולה להזרים זרם חשמלי. כמה שיותר אומר שהבטרייה תפעל לפרק זמן ארוך יותר . שימי לב - לכולן אותו מתח חשמלי , רק שכל אחת יכולה להחזיק את המתח הזה פרק זמן שונה . מקווה שעזרתי - פלטרון

גדיש

New member
זו הקיבולת של הסוללה ב-MA

ככל שהמספר יותר גבוהה אזי הסוללה בעלת קיבולת יותר גבוהה, ומתפרקת במשך זמן ארוך יותר (עובדת יותר זמן), אך גם לוקח להטעינה יותר זמן. כל מה שציינת מתאים למצלמה דיג', כמובן עדיף ה-2000MA בגלל זמן עבודה ממושך יותר, אך זה כבר שיקול עלות.... ביי

פלטרון

New member
המלצה - מטען מהיר + סוללות 2000mAh

אם אתה גר באיזור הקריות , אז בקריון יש חנות שמוכרת מטען מהיר ( כשעתיים וחצי לבטריות 1800mAh וכ-3 שעות לבטריות 2000mAh) , פלוס 4 בטריות של 2000mAh פלוס חיבור למצת של הרכב - והכל במחיר 169 ש"ח ( או 159 משהו כזה .. ) פעם גם היה לו את אותו המטען בדיוק , רק עם סוללות של 1800 ב-139 ש"ח.. לא יודע אם הוא עדיין מוכר אותן . אישית - אני מאוד מרוצה מהמטען שקניתי אצלו וממש לא במחיר גבוה ביחס למה שאתה מוצא בשוק ( מטענים מהירים אחרים ) אם תרצה - אני אשלח לך מסר עם שם החנות ( כדי לא ליצור פה פרסומת ) מקווה שעזרתי - פלטרון

Shayks

New member
תודה רבה לכולכם!

לצערי אני לא גר באיזור הקריות, אבל נראה לי שאני אקנה את המטען והסוללות ב75 ש"ח.

Shayks

New member
למה פאוורבנק 3? האם זה

שווה להשקיע עוד 110 שקל לעומת ה75 שקל של הפאוורבנק 1?!

למעלה