בקשר למטאליקה

באמת די כבר עם ההשוואת...

הילדותיות,הטיפשיות ולא יודע כבר מה עוד.... כל אחד נהיה לי מסיונר של דרים או של מטאליקה... הויכוח הגיע למיצוי כבר ממזמן!

BLACKPANTER11

New member
מטאליקה יותר טובים.../images/Emo124.gif

בתקופת האלבומים שעד לאלבום השחור, מטאליקה היו יותר טובים מדרים.

NiGa

New member
דרים יותר טובים

בתקופת "כל שיר של מטאליקה מתחיל נגמר ומורכב מ Em" דרים יותר טובים מה זה הזיוני שכל האלה... דרים זה דרים, מטאליקה זה מטאליקה, אני לא אוהב מטאליקה, אחרים לא יאהבו דרים, סוף סיפור. יותר מזה - קח 2 להקות בעלות סגנון זהה וסאונד זהה - חלק לא יאהבו אחת, חלק לא יאהבו את השניה. קיצר, בלי השוואות, כי לא תצא מזה.

jhon rudees

New member
אני לא חושב שיש להם אפילו אותו

סגנון... דרים הם אומנים אמיתיים. משלבים כמה סגנונות וסולמות בשיר אחד. לא נראה לי שמטאליקה בנויים לזה..

cha ching

New member
הוא לא אמר שיש להם אותו סגנון,

יא @#$%*)&^!!!! הוא התכוון שגם אם תקח שתי להקות שמנגנות את אותו הסגנון, חלק יאהבו אחת ולא אתא השניה ולהפך.. בגלל זה הויכוח הוא טיפשי.

jhon rudees

New member
ולאיזה בדיוק להקות הוא התכוון..

הוא הביא את ההכללה על להקות כמו דרים ומטאליקה אם לא אז הוא לא היה מביא אותה בהקשר הזה...

cha ching

New member
לא, מטומטם!!!

הוא אמר (וזה ציטוט): "ויותר מזה", לפני שהוא הביא את הדוגמא...! ז"א שמטאליקה ודרים הם לא אותו הסגנון, אבל גם אם תקח שתי להקות שהן כן אותו הסגנון, אז לא היה כדאי להשוות ביניהן, כי חלק יאהבו אחת ואת השניה לא ולהפך. להסביר שוב?!?! אידיוט!

jhon rudees

New member
את חייבת לצאת מזה דפוקה...........

אם הוא לא היה מתכוון לאותו סגנון הוא בכלל לא היה משווה ביניהם..........השוואה נעשית בדרך כלל בין להקות דומות.........ומה קשור היותר מזה..............היותר מזה בא להראות על ההכללה שעל כל להקה חל החוק הזה...........

למעלה