בקשר למורי נהיגה...

Rockerr

New member
בקשר למורי נהיגה...

יש מורים שאוספים מהבית? עד עכשיו אני הייתי נוסע למורה והבנתי שיש כאלה שבאים לאסוף מהבית,זה מקובל ככה?

Benightedxx

New member
בחיים לא שמעתי על לנסוע אל המורה

תמיד המורה היה בא אליי, ואם היה לו שיעור לפני זה אז התלמיד היה נוהג אליי ואז הייתי מחזיר אותו הבייתה נראה לי שכדאי לך לברר איך זה עם שאר החברים שלך, כי כמה שידוע לי זה לא מקובל.. אולי יהיה שווה לך להחליף מורה, אוטובוסים כל הזמן זה לא עסק זול

adidas88

New member
לרוב

אוספים מהבית....או מכל מקום אחר שמבקשים מהמורה (בי"ס/קניון/חברים). יש מצבים שנגיד אני למשל גרה ברחובות ולמורה שלי היו תלמידים ממזכרת בתיה אז הוא ביקש מהם להגיע לרחובות כדי לא לבזבז 1/2 מהשיעור על הכניסה למזכרת בתיה. אבל כעקרון באים לאסוף אותך מהבית...

samata

New member
../images/Emo45.gif

אני גר במזכרת בתיה, וכל מי שגר פה נוסע לרחובות מהסיבה שעדי ציינה למעלה. לרוב היינו פוגשים את המורה בקניון (מבחינת נוחות זה הכי נוח...האוטובוס מגיע לשם וזה 15 דקות נסיעה) או בכל מקום אחר שהיה נוח להגיע אליו, כשחלק גדול מהתלמידים שגרים ברחובות באמת היו אוספים אותם מהבית..אלא אם הם היו גרים קרובים לקניון.

killer instinct

New member
בד"כ מהבית

אבל גם אם אני מבקש מהקניון או מבי"ס המורה מסכים...מאוד נחמד המורה שלי :D גבר גבר.

aviGODFATHER

New member
כל המורים אוספים מהבית!

זה ממש לא שיקול בבחירת המורה... הרי אל תשכח שהמורה גם ככה נמצא באוטו כל הזמן ובד"כ הוא יבוא עד אליך עם תלמיד אחר.. ואם המורה שלך לא אוסף אותך תעברי מורה - חבל שתבזבזי עוד כסף על אוטובוסים

Nofale

New member
אני מחיפה אחי

יש לי מיליון ואחד להביא לך מורים שאוספים מהבית מורים נשמות מה שתרצה תלוי איפה אתה גר

Nofale

New member
זה תלוי

עם אתה גר ממש רחוק מהאיזור שבו בעיר שלך עושים את הטסטים אז בדרך כלל הוא לא יאסוף אותך מהבית

Rockerr

New member
אני מנו"ש ...מכיר מורה ?

אבל על אוטומט ,שאוספת מהבית....

אקסיום

New member
בד"כ

אוספים מדרכים ראשיות או מרחובות שהם במסלול השעור ,לא אוספים מרחובות ואזורים פקוקים בד"כ

למעלה