בקשר למועדון

בקשר למועדון

כמה עולה כניסה? מה הכתובת? איך יודעים באיזה קטע אני? תבוא איזה מלכה ותפשיט אותי? זה סקס ליד כולם? מוגבל בגיל?

אז ככה

אני בן שמונה עשרה וחצי ... מת לאיזה מלכה טובה... אפשר למצוא במועדון? ויש לי פנטזיה לזוג מלכים יש מצב? תענו לי פליז בתודה העבד

אייבורי

New member
אוףףףףףףףףףףף

מה יהיה עם כל העבדים שצצים פה כל שניה. ראשית תמלא שאלון (כרטיס אישי) שנית, תפסיק לרצות כלכך הרבה (איזה מין עבד אתה) תנקה פה קצת מסביב שב בנחת ותקרא את המדריך למציאת מלכה (מפורסם שם למעלה, איפה שלא טרחת לבדוק) בהצלחה

Z o d i a c

New member
פרטים מלאים לגבי המועדון

תוכל למצוא בקישורי הפורום ובהודעות קודמות. לפני כן אשבור לך כמה סטיגמות: א. לא, זה לא בית זונות, זה מועדון עם הופעות סאדו. סקס הוא לא מוטיב עיקרי אם בכלל. ב. אם תבוא מלכה ותפשיט אותך? ונגיד שכן, ואז מה? ג. מגיל 18 ומעלה.

אסתי צודקת זה מגיל 21 אבל....

אם אם מישהו מבין ויודע לאן הוא הגיע זה פסדר לבוא גם בגל 18, במיוחד אם הוא גבוה:))) ולשאר השאלות: כמה עולה כניסה? - 70 ש"ח לחדשים:) מה הכתובת? - ככר קדומים 14 יפו. איך יודעים באיזה קטע אני? - לא יודעים אלא אם תתאמץ:) תבוא איזה מלכה ותפשיט אותי? - אין סיכוי! זה סקס ליד כולם? - רק אם תזדיין בשירותים ותקרא לכולם:)) מוגבל בגיל? - עניתי:) ואני אוסיף המלצות: ללבוש שחור, להתגלח!, לשים דאודורנט! להתנהג יפה לחפש את המכשפה ולהגיד שלום:) נ.ב איזה כייף להכנס לכאן ולראות שכבר כמה הפכו למביני עניין ולא רק אני עוסקת בהסברה:)))

למעלה