בקשר לכרטיסי CF

באדי

New member
בקשר לכרטיסי CF

האם יש הבדל מהותי בזמן התגובה\צילום (או איך שקוראים לזה), אם משתמשים בכרטיס 4X,12X או מהירות גבוהה יותר וכ"ו למצלמות A80 ו-G5 ? האם הבדלים אלו הם כה משמעותיים וברורים לכל משתמש או שצריך דוקטורט כדי להבחין בניהם ? אני מבין שהמהירות תשפיע על קצב הורדת התמונות למחשב, אך זה לא מטריד אותי כלל.

לא.צריך מכשיר מדעי מדויק כדי למצוא

אותם. חבל על ההוצאה. ראה תשובה אחרת שלי למישהו ששאל בדיוק באותו העניין. המהירות תלויה בכמה דברים ומשפיעה על כמה דברים,מתחילה במצלמה - בסוג החיבור - ובאופן ההורדה.

באדי

New member
אוקי תודה על ההבהרה

עכשיו שאלה נוספת - האם ההמלצות לגבי SANDISK, ו- LEXAR יש להן סיבה מסויימת ? כלומר האם ישנם הבדלים מהותיים בינם לבין שאר היצרנים המסתובבים בשוק אם ישנם הבדלים כאלו מהם והאם הבדלים אלו כלכך משמעותיים שכדאי להשקיע סכומי כסף גדולים יותר ע"מ לרכוש אותם.

להיפך - יש גם כרטיסים זולים וטובים

PQI,Transcandent,Ridata,Kingston ועוד. הסנדיסק הכי יקרים,לצורך העניין. לרכוש רק בחנות מוכרת ואצל מי שאתה תוכל לחזור אליו במקרה של תקלה - אפילו עד כדי החלפת הכרטיס באחר,במסגרת האחריות.(קרה לי פעמיים - יש לי 'אוסף זעיר' - פעם אחת החזרתי וקיבלתי את כספי חזרה ופעם אחרת - הוחלף באחר)

Aדי

New member
ה-G5 תומכת בכרטיסים מהירים.

לגבי ה-A80 אני לא יודע...

יוסי®

New member
כמו שמישהו אמר בשירשור אחר

שהמנהלת נתנה קישור אליו - תחשוב גם על המצלמה הבאה שלך, אם אתה מתכנן כזאת... ל-G5 שלי קניתי כרטיס מהיר של transcend, כמדומני במהירות X45, לא בהכרח מתוך מחשבה שהמצלמה הנוכחית תנצל את המהירות (אולי כן, אולי לא - אינני יודע כי אין לי ניסיון עם כרטיסים איטיים יותר) אלא גם מתוך מחשבה על ה-300D שאקנה בקיץ, אם אכן אסע לחו"ל. (אם לא, אז יש לי כבר גיבוי לזה
). בכל מקרה, אני מרוצה מהכרטיס.

למעלה