בקשר לכולה שני האם יש עונה שנייה והאם נזכה לראת אותה ביס פלוס ?
G gilriv New member 25/12/05 #5 שרוניי את יודעת שיש עוד סידרת דרמה קומית -תראו ארבעים -ומשהו תמיד על משהו טוב אני ממליץ אז הפעם זה שווה, כי זות סידרה טיפוסית כמו -HOSH בכיכובו של יו' לורי {האוס בערוץ3 ,>בשעה 12.21 {זה בשידור יומי .בצהרים את יכולה לראות הזה אני מקווה
שרוניי את יודעת שיש עוד סידרת דרמה קומית -תראו ארבעים -ומשהו תמיד על משהו טוב אני ממליץ אז הפעם זה שווה, כי זות סידרה טיפוסית כמו -HOSH בכיכובו של יו' לורי {האוס בערוץ3 ,>בשעה 12.21 {זה בשידור יומי .בצהרים את יכולה לראות הזה אני מקווה
Y yesplus New member 25/12/05 #6 לצערנו אין עונה שנייה מצד שני, כן הצליחו להפתיע אותנו עם החיים מתחילים 3 - אז לא תדע.
S snier1991 New member 25/12/05 #7 כן אבל החיים מתחילים היא סדרה שהצליחה לעבור את העונה הראשונה אז יותר קל לאשר עונה וחוץ מזה החיים מתחילים סדרה מבריקה עם סיום שדורש המשך שבו מגי זורקת לכל הרוחות את פל וחזרת לפול
כן אבל החיים מתחילים היא סדרה שהצליחה לעבור את העונה הראשונה אז יותר קל לאשר עונה וחוץ מזה החיים מתחילים סדרה מבריקה עם סיום שדורש המשך שבו מגי זורקת לכל הרוחות את פל וחזרת לפול
R raz88 New member 26/12/05 #10 יששששש- סוף סוף יהיה מה לראות: גם מגי המדהימה וגם מרי (לא שכחנו אותה עוד מהסדרה על המשפחה שזכתה במליון שטרלינג בלוטו)..... ובכל זאת, מי עוד חסרה ? נכון, זואי לוקר היא טניה טרנר. הגעגועים......
יששששש- סוף סוף יהיה מה לראות: גם מגי המדהימה וגם מרי (לא שכחנו אותה עוד מהסדרה על המשפחה שזכתה במליון שטרלינג בלוטו)..... ובכל זאת, מי עוד חסרה ? נכון, זואי לוקר היא טניה טרנר. הגעגועים......