מנסה לענות..../images/Emo13.gif
ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:איילה זאתי ממאפיה הרוסית שרוצה להרוג אותי
(עזבו
איילה אם יש לך כוח תספרי להם
) הכי מחורפן:איילה והדס הכי דפוק (מהמובן הטוב):שיר
הכי חמוד:כולם..
הכי ביישן:נראלי אורלי כפרעל היפה הזאת
הכי צנוע:אממ..לא יודעת הכי כישרוני:זיו,מיכל,הדס,איילה..וואי המון
הכי קרציה:אני
הכי מצחיק:הדס ואיילה בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:^^^^^^ הכי הרבה כותב הודעות:הדס,רעות פותח הכי הרבה שרשורים:אביחי,שיר,הדס
הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אביחי,טוב נו כולם..בלי אף אחד פה הפורום לא היה בכלל הכי יפה:וואי נשבעת לכם שאני לא אומרת סתם..זה הפורום נראלי היחידי שכולם שם יפים ויפות חוץ ממני
אממ..איילה
הדס
מיכל שצריכה ללכת לרוברטו
זיו
שיר
כולם בקיצור
הכי שתלטן:וואי לא נראלי שיש אחד כזה
הכי מתוק:מיכל,איילה הכי מפתיע:אביחי
הכי מאוכזב מהקדם:
הכי חדש:מאיפה לי?
הכי מזליסט[פגישות וכאלה]:איילה חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג להביא חדשות:אביחי,יאיר ללא ספק! פותח שרשורי אוף טופיק:לא יודעת
מתנהג כמו מנהל:............................... את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):וואי..אממ,שיר,הדס,מיכל אבל הכי הכי את אורלי ואת שיר
הכי אתם רוצים לדבר בפון:שירקי שלא מסכימה להביא לי את הטלפון שלה ולכולם אומרת דברים עליה ורק לי לא
הכי הייתם רוצים להכיר:יש מצב שרעות הגדולה
הכי הייתם רוצים להעיף:
מי? הצמד הכי משוגע בפורום:אממ..רעות האכלנית ויקיר
,הדס עם כל מי שהיא מדברת
הילד הכי מטרידן:אויש נו.. הכי מציק:זה לא ברור שזארת אני?
החברות הכי טובות:איילה,שיר,אורלי..אשכרה אני כל יום מדברת על איילה בבצפר ושואלים אותי מי זאת אז אני אומרת להם שזאת חברה שאי אפשר למצוא בכל פינה
החברה הכי דואגת:איילה,מיכל,שיר,אורלי חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!לא יודעת
סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!שאגם כתבה שפורום?! מה אתם אוהבים בפורום?את הכל! לטיעון ושיפור: לשפר?!שאגם תכתוב תכתוב יותר בפורום
לפרגן?!לא יודעת