בקשר ליוני

כפרעלייך מיכל!!!

כמה אני אוהבת אותךךךך...

יעל 13

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני לא משוגעת
חחחחחחחחחחח דוגרי שתינו הכי משוגעות
אבל לבד אני לא

TOUSH

New member
עונה../images/Emo101.gif../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

שאלות על הפורום שלנו ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:הדס
הכי מחורפן:איילה
הכי דפוק (מהמובן הטוב):אמממ
הכי חמוד:חלי הכי ביישן:יקיר הכי צנוע:אביחי הכי כישרוני:הדס הכי קרציה:
הכי מצחיק:הדס בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:הדס הכי הרבה כותב הודעות:רעות האכלנית פותח הכי הרבה שרשורים:זיו הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אביחי/יאיר
הכי יפה:הדס הכי שתלטן:רעות
הכי מתוק:כולם מתוקים הכי מפתיע:יאיר הכי מאוכזב מהקדם:
הכי חדש:י ח ד הכי מזליסט[פגישות וכאלה]:יקיר חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג להביא חדשות:אביחי פותח שרשורי אוף טופיק:איילה מתנהג כמו מנהל:אביחי
את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):הדס/יקיר/חלי/אביחי הכי אתם רוצים לדבר בפון:זיו הכי הייתם רוצים להכיר:איילה הכי הייתם רוצים להעיף:
מי? הצמד הכי משוגע בפורום:הדס ואביחי הילד הכי מטרידן:זה שמבקש תמונות של אגם עם האודם האדום. הכי מציק:כנ"ל החברות הכי טובות:הדס וחלי.. החברה הכי דואגת:הדס חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?! סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!הכרתי חברים מדהימים מה אתם אוהבים בפורום?את האנשים המדהימים שבו לטיעון ושיפור: לשפר?!אחלה פורוםםםם
אין מה לשפר לפרגן?!יאיר ואביחי אתם ענקים
חמוד לא?כן

מאשה

New member
מנסה לענות..../images/Emo13.gif

ההכי הכי שלנו(ולא לקחת ללב!): הכי משוגע:איילה זאתי ממאפיה הרוסית שרוצה להרוג אותי
(עזבו
איילה אם יש לך כוח תספרי להם
) הכי מחורפן:איילה והדס הכי דפוק (מהמובן הטוב):שיר
הכי חמוד:כולם..
הכי ביישן:נראלי אורלי כפרעל היפה הזאת
הכי צנוע:אממ..לא יודעת הכי כישרוני:זיו,מיכל,הדס,איילה..וואי המון
הכי קרציה:אני
הכי מצחיק:הדס ואיילה בעל היציאות הכי דפוקות ומצחיקות:^^^^^^ הכי הרבה כותב הודעות:הדס,רעות פותח הכי הרבה שרשורים:אביחי,שיר,הדס
הכי אחראי(כזה שאכפת לו מהפורום):אביחי,טוב נו כולם..בלי אף אחד פה הפורום לא היה בכלל הכי יפה:וואי נשבעת לכם שאני לא אומרת סתם..זה הפורום נראלי היחידי שכולם שם יפים ויפות חוץ ממני
אממ..איילה
הדס
מיכל שצריכה ללכת לרוברטו
זיו
שיר
כולם בקיצור
הכי שתלטן:וואי לא נראלי שיש אחד כזה
הכי מתוק:מיכל,איילה הכי מפתיע:אביחי
הכי מאוכזב מהקדם:
הכי חדש:מאיפה לי?
הכי מזליסט[פגישות וכאלה]:איילה חשים מנהלים(מהמובן הטוב): דואג להביא חדשות:אביחי,יאיר ללא ספק! פותח שרשורי אוף טופיק:לא יודעת
מתנהג כמו מנהל:............................... את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מאנשי הפורום):וואי..אממ,שיר,הדס,מיכל אבל הכי הכי את אורלי ואת שיר
הכי אתם רוצים לדבר בפון:שירקי שלא מסכימה להביא לי את הטלפון שלה ולכולם אומרת דברים עליה ורק לי לא
הכי הייתם רוצים להכיר:יש מצב שרעות הגדולה
הכי הייתם רוצים להעיף:
מי? הצמד הכי משוגע בפורום:אממ..רעות האכלנית ויקיר
,הדס עם כל מי שהיא מדברת
הילד הכי מטרידן:אויש נו.. הכי מציק:זה לא ברור שזארת אני?
החברות הכי טובות:איילה,שיר,אורלי..אשכרה אני כל יום מדברת על איילה בבצפר ושואלים אותי מי זאת אז אני אומרת להם שזאת חברה שאי אפשר למצוא בכל פינה
החברה הכי דואגת:איילה,מיכל,שיר,אורלי חוסר חמצן: מי הכי הרבה שמים לב לחיסורו בפורום?!לא יודעת
סתם ליידע כללי: מה הדבר הטוב שקרה בפורום?!שאגם כתבה שפורום?! מה אתם אוהבים בפורום?את הכל! לטיעון ושיפור: לשפר?!שאגם תכתוב תכתוב יותר בפורום
לפרגן?!לא יודעת

TOUSH

New member
רעות הגדולה זאת אני../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif

חחח

TOUSH

New member
דוגרי הוא לא מציק../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

מבחינתי זאת יציאת השנה של הפורום

TOUSH

New member
בהכי מציק עוד משהו../images/Emo210.gif