בקשר ליומולדת:

בקשר ליומולדת:

אוףףףףףףףףףףףף מה נעשה???????
רוצים אולי שניפגש מחוץ לארוע שיהיה, אני יכין לנו חולצות (כלומר ידפיס עליהם) ואז שהיא תכנס היא תראה אותנו???? לא יודע אולי זה טיפשי...יש לכם רעיון?

perrinat

New member
עכשיו חזרתי מהיומולדת שלה../images/Emo103.gif

המסיבה הופסקה באמצע, או יותר נכון לפני שהיא התחילה....
הגעתי ב- 10:30, ראיתי את רוני, דיברתי עם אורלי המנהלת האישית. [היא חמודה מאוד
היא אמרה לי שהיא ראתה את התמונה שלה שהעלו הבוקר לפורום. ובטח עכשיו היא קוראת את ההודעה הזו
] מי עוד היה במסיבה
היו חברות וחברים, ראיתי את המלווה שלה [יעל בדש], הרקדן [שרון], מי שעשה לה את הסטיילינג בקליפ [גדי]. גם אחותה היתה, ההורים, עידן רייכל, רועי בר נתן ורז מאירמן. ופתאום, לפני 12 בלילה, רוני לקחה את המיקרופון ואמר שבעל המועדון לא רוצה שהיא תחגוג את יום ההולדת ה-18 שלה ושכל החברים מוזמנים אליה הביתה למסיבה. וכשיצאתי ראיתי בכניסה מלא חברים שלה, ורוני ונראה לי שזה היה אבא שלה אמרו שכולם מוזמנים לראשון לציון לבית שלהם לחגוג את היומולדתשל רוני. אין לי מושג מה קרה שם, אמרו שכנראה לא איפשרו לחברים להכנס כי חלק מהם מתחת לגיל 18. בכל מקרה- הרבה מזל טוב לרוני
אני הולכת לישון עכשיו

לא יאומן מה שקרה שם ... ../images/Emo12.gif

בעל המועדון החליט פתאום שלא מכניסים למועדון אנשים מתחת לגיל 18 ואח"כ העלה את הגיל ל- 25 ודרש תעודות זהות כדי שיוכיחו שהם מעל לגיל 25. רוני, שכל החברים שלה בערך בגיל 18, החליטה שאם זה כך - היא מעבירה את המסיבה אליה הביתה לראשון, קמה, אספה את כל החברים שלה ועזבה. איזה כלה ..... שמה זין על כל התקשורת שהייתה שם, על כל היח"צנים ובעלי המועדון, והכל כדי שתוכל לחגוג עם החברים שלה.

פושיק

New member
זה מראה כמה שרוני אדם אמיתי

היא לא שמה על פרסום ועל תקשורת אלא על מי שבאמת אוהב אותה - החברים שלה והמשפחה וזה מראה שהיא לא שכחה אותם עכישו שהיא מפורסמת!!! וזה עוד סיבה בשבילנו לאהוב אותה

ליאן.

New member
לדעתי מדובר באירגון לקוי.

בימי שלישי, בדרך כלל יש במועדון הזה אירועים מיוחצנים עם סלבס בנוסף למסיבה הרגילה. הגילאים בדרך כלל הם באמת 25 פחות או יותר. עכשיו, כשמדובר באירוע של רוני, ועוד יומולדת (לא פחות), די צפוי שהגילאים של האורחים יהיו מתחת ל 25.. כנראה שכל העניין לא היה מתואם מראש..

perrinat

New member
אני יודעת שחלק אומרים ש../images/Emo103.gif

זה היה מתוכנן מראש, כחלק מיחסי ציבור...

m a s t i k

New member
זו הייתה פשלה רצינית

וכנראה שעכעשיו אנשי ההפקה של רוני הולכים לתבוע אותם. ככה חברה טובה של רוני סיפרה לי.

שמעתי מישהו מפופ ארט מתראיין ברדיו

והוא אמר, שבעלי המועדון הפרו חוזה, כיוון שהתחייבו שכל הגילאים יוכלו להכנס, ושהם הולכים לתבוע את המועדון על הנזק גרמו ועל עוגמת הנפש. לפי איך שהוא דיבר, ממש לא נראה לי שמישהו תכנן את זה (חוץ אולי מבעלי המועדון שהרוויחו יחסי ציבור על הגב של רוני והשאירו את החברים שלה בחוץ).

yoooni

New member
כיף לעבוד בתפוז אה? *מקנא*

לא נורא כשאני יהייה גדול אני יציק לתפוז עד שיעסיקו אותי וביומולדת 25 של רוני אני יהיה נוכח

פושיק

New member
שמעתי שהם הלכו לחגוג

במועדון שפתח במיוחד בשבילה בראשון שנקרא אמנזיה ושהיה לה אחלה מסיבה בסופו של דבר! יופי לרוני!!!!!! מגיע לה לחגוג כמו שצריך

m a s t i k

New member
כן... ידיד שלה סידר לה במיוחד

שיפתחו מהר מהר את המועדון, ובאו לשם כל החבר'ה והיה נחמד.

למעלה